Medimagazin logo

Bayan doktor ve hemşireler futbol takımı kurdu!

Alanya'nın ilk bayan futbol takımı kuruldu. Özel Can Hastanesi'nde çalışan bayan doktor ve hemşireleri her hafta halı sahada futbol maçı yapıyor. Uçan Melekler ve Oturan Boğalar adını alan 2 ayrı takımın 16 bayan futbolcusu zayıflamak için başladıklarını daha sonra ise severek oynadıklarını söyledi
Bayan doktor ve hemşireler futbol takımı kurdu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Alanya'nın ilk bayan futbol takımı kuruldu. Özel Can Hastanesi'nde çalışan bayan doktor ve hemşireleri her hafta halı sahada futbol maçı yapıyor. Uçan Melekler ve Oturan Boğalar adını alan 2 ayrı takımın 16 bayan futbolcusu zayıflamak için başladıklarını daha sonra ise severek oynadıklarını söyledi.


Özel Can Hastanesi'nin doktor, hemşire ve bayan çalışanlarından oluşan 8 kişilik 2 bayan takımı Sun Siro Halı Saha Tesisleri'nde haftada 1 gün maç yapıyor. Erkek futbolculara taş çıkartan performanslarıyla herkesi şaşırtan bayanlar, futbol maçları sayesinde hem zayıflıyor hem haftanın stresini atıyor hem de spor yapıyor.


Son 3 haftadır pazartesi akşamları Sun Siro'da bir araya gelen Özel Can Hastanesi doktor, hemşire ve çalışanları, Başhekim Hilmi Ulus'un da hazır bulunduğu maçlarda sahaya ilk çıkanlar bayan takımları oldu. Isınma turları attıktan sonra halı sahada birbirlerine karşı amansız bir mücadeleye başlayan bayanlar, maçtan galip ayrılmak için seyircilerden de bol bol tezahürat istedi.

Hastanede çalışmanın stresli olduğunu belirten bayanlar, "Böylece hem formumuzu koruyoruz. Futbol takımı sayesinde arkadaşlarımızla daha iyi dostluklar kurduk. Bu da işimize yansıdı. Hastanede iş veriminde gözle görülür bir artış oldu. Hem biz hem de hastane yönetimi bu durumdan memnun" dedi.


Bayan futbol takımı elemanların ayrıca hemcinslerine "Futbol sadece erkeğe değil aynı zamanda bizim de işimiz. Stres atmak ve zayıflamak isteyen tüm hemcinslerimizi futbol oynamaya davet ediyoruz" diye konuştu.
Takımın golcüsü, Hakan Şükür'e meydan okurken, Azerbaycanlı kaleci ise "Rüştü artık yerini bana teslim etsin" dedi.


İHA
bayan
doktor
ve
hemşireler
futbol
takımı
kurdu!
Yorum (3)
ayşe melek
yukarıda yazılanların çoğuna katılmıyorum. bayanlar için çok daha güzel meslekler var. arkadaşlıklara gelince o durum tıp fakültesiyle ilgil değil ,kişini kendi özverisiyle ilgili. Bir de çoğu ilgil anne çocuğunu yetiştirmek için kitap kaıştırıyor, türkiye de bile..
0
Cevapla
DR.REYHAN
Bence de tıp kadın ara göre değil. Patolojiyi bilemem ama pediatri, cerrahi, dahiliye....Çoğunda hocalar kadın asistan istemez. Kadın asistan bölümünü kazandıysa evlenmesin , bekar olsun köle gibi çalışşın ister, yok evliyse sakın çocuk yapma diye baskı bile yaparlar ve bunu pediatrideki hocalar bile yapar. Doğum sonrası süt izni vermek istemezler, küçücük bebekle nöbet yazarlar...Sonra ne olur kadın ne evde ne hastanede mutludur. Habire ev hanımlarına özenir...35-40 yaşında anne olur, erkenden çöker gider. Değermi? Hayır....
0
Cevapla
Frankie Bellevan
hocam hemcinslerinizin kanına giriyorsunuz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir