Medimagazin logo

Hastalara e-posta hizmeti

Palandöken Devlet Hastanesi, www.palandokendh.gov.tr adresli internet itesi üzerinden yatan hastalar için e-mail gönderilmesini sağladı
Hastalara e-posta hizmeti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Palandöken Devlet Hastanesi, www.palandokendh.gov.tr adresli internet itesi üzerinden yatan hastalar için e-mail gönderilmesini sağladı.


Hastaneye gelemeyen hasta yakınlarının bu sayede hastalarıyla iletişim kurabileceğini söyleyen Başhekim Uz. Dr. Recep Almacı, "Özellikle şehir dışındaki hasta yakınları için tasarladığımız bu çalışmanın büyük ilgi göreceğini umuyoruz" dedi.


Palandöken Devlet Hastanesi'nin www.palandokendh.gov.tr adresli internet sitesi, yatan hastalara e-mail hizmeti vermeye başladı. Başhekim Almacı, site içerisinde kurulan "Yatan hastalarınıza mesaj gönderin" başlıklı linkle, özellikle kent dışındaki hasta yakınlarının hastalarına ulaşabileceklerini dile getirdi.

Başhekim Almacı, "Bu yönde talep gelince biz de hemen değerlendirdik ve yeni kurduğumuz sitemize böyle bir hizmeti ekledik. Hastaneye gelemeyen veya şehir dışında olan vatandaşlarımız bundan böyle yatan hastaları için mesajlarını gönderebilecekler. Biz de gönderilecek olan bu mesajları hemen zarflayıp sahiplerine ileteceğiz" diye konuştu.


Sitede ayrıca doktorlara ulaşmak için de bir mesaj linki açtıklarını kaydeden Başhekim Almacı, "Çeşitli rahatsızlıklarından dolayı hastaneye gelmekte çekinen veya hastalıkları konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için de sitemiz için de soru-cevap bölümü oluşturduk. İsteyen herkes buraya başvurup rahatsızlığı hakkında ya da herhangi bir hastalık hakkında uzman doktorlarımızın görüşlerini alabilecekler" şeklinde konuştu.


İHA
hastalara
e-posta
hizmeti
Yorum (8)
Atılgan Sakin
Hekimler de insan, unutmaları normal. Ancak normal olmayan var. Son dönemdeki sağlıkçılara karşı şiddet eylemleri halkın özellikle kışkırtılmasının sonucudur. SSK'nın sağlık kuruluşlarının Sağlık Bakanlığı'na devri esnasında bakanın SSK hekimlerini rencide eder tarzda " Sırtına steteskop değmemiş hastalar" konuşması gizli bir kışkırtmadır. Bakanlığın kurduğu hat da aynı amaca hizmet etmektedir. Biraz seçkinci bir söylem olabilir ama toplumun çoğu haklıyla haksızı, kendi haksız olduğunda ayırd edebilcek durumda değil. Bu durum eğitimden de bağımsız. Konu kendisi olunca hep kendi haklı. Burada u söylenebilir; doktor düşmanlığı yapanlar zamanında sınavları kazanamadıkları için içlerindeki bastırılmış duyguları bu şekilde tatmin ediyorlar. Hekimlerin akıllı olmadığı konusunda haklısınız: Hepimizi biliriz: İnsanın aptalı doktor, doktorun aptalı cerrah, cerrahın da aptalı beyin cerrahı olur. Bu durumda ben kendimi en aptaldan bir kademe daha akıllı görüyorum. Buna da şükür.
2
Cevapla
K. ATAKOĞLU
Figen Hocam; iç burkan yazınızı gerçi "biz" diliyle yazmışsınız, belki bana söz düşmez. 25 yıllık meslek hayatım hep üniversite ve eğitim araştırma hastanelerinde geçti. Hancı yolcu ilişkisi gibidir ilişkimiz; naçizane çok doktor tanıdım. İçinize su serpmek değil amacım; mesleğinizde çok güzel insanların çoğunlukta olduğunu biliyorum. Tüm kamu mesleklerine bir bakın; yozlaşmanın bini bin paradır. İnsanların en aciz hallerinde yanlarında siz ve bizler varız ve suistimal eden, dolandıran, taciz eden çok ama çok azdır. Kirli bir dünyada, yozlaşmış, sürüklenen bir toplumda temiz kalabilmek de bir erdemdir. Gün olur geçer bu devran, hekim yine hekim kalır, üzülmeyiniz. Saygılarımla,
2
Cevapla
ramazantaş
Yazıda da bahsi geçen bu kadar insan doktorlar hakkında bir şeyler söylemiş.Belki genelleştirerek hata yapmışlar ama "milletimiz unutkan" lafıyla imaen milletimizi suçlarken kendinize bakmayı başaramadığınız, hatalı meslektaşlarınızın olabileceğini kabullenemediğiniz yazınızdan anlaşılıyor.Kibir mi?Evet, yazının çok yerinde kibir akıyor.Yazıyı yazan kişi şöyle mi zannediyor?Herkes doktor olmak için ölüyordu ama çok çalışkan, çok zeki, bazı üstün özellikli insanlar doktor olabildi.Başka meslek gruplarının kariyerinde bu kadar eziyet yok.Yazıdan bu sonuç çıkar....Yazık...
3
Cevapla
Ahmet ER
Sağlık sorununuzu çözen kim olursa o elinde ister istemez çok büyük bir güç hisseder. Evet hekimlik böyle bir olgu ve dünyanın her tarafında da bu böyle. Onun için hekimlerin hem maddi hem manevi ihtiyaçları tam manasıyla karşılanmalıdır. Eğer karşılanmazsa o toplumun sağlığı ile ilgili değerlendirmeler hep eksik kalır. Bizi aslında bu duruma düşüren kapitalist zihniyetin dünyaya egemen olmasıdır. Yoksa kanunları ister hekimden yana yap istersen hastadan yan yap sonuç değişmez.İnsanların birbirlerine karşı saygısı ancak ve ancak gerçek bilgi ile olur. Gerçek bilgide zaman olur hiç kimseden saklanmaz. Biz doktorlar her zaman doğru bilgiyi eğmeden bükmeden ve menfaatimiz olmadan kullanmak durumudayız. Yoksa her zaman sorunlar bizi bulur ve biz o sorunların altında acı acı eziliriz. Aklımızı elbette kullanacağız ama esas yürekten bu işi yapabilmek bence. O da bu düzende çok zor. Çekeceğimiz zülüm daha yeni başlıyor bence.
0
Cevapla
cemal
haksızlığa neden olan devlet yıkılır.türkiyede bu doktorların bedduaları yüzünden yıkılacak...gece gündüz beddua ediyorum.sizde edin..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir