Medimagazin logo

İşsiz kalan SSK personeli başhekimden iş istedi

Diyarbakır'da eski Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Hastanesi personeli 146 kişi, işsiz kalınca devlet hastanesine yürüyerek başhekimden iş istedi
İşsiz kalan SSK personeli başhekimden iş istedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Diyarbakır'da eski Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Hastanesi personeli 146 kişi, işsiz kalınca devlet hastanesine yürüyerek başhekimden iş istedi.


SSK hastanesinin kapatılmasıyla işsiz kalan 35'i güvenlik görevlisi olmak üzere 146 kişi, ellerinde Atatürk posteriyle devlet hastanesine yürüdü. Devlet hastanesinde toplanan grup adına 4 kişi, başhekim yardımcısıyla görüştü.

Görüşmeler sırasında hastane bahçesindeki gruptan bir temizlik işçisi, "Bizi kış ortası sokakta bıraktılar, bari yaza kadar bekleseydiler, ondan sonra atsaydılar. Ben şimdi 8 çocukla ne yapacağım ortada, evim de kira benim" dedi.


Başhekim yardımcısıyla görüşen Mehmet Eker ise 146 kişinin işten çıkarıldığını söyleyerek, "Biz SSK çalışanları, hastanemizin çocuk hastanesine çevrilmesinden dolayı işten çıkarıldık. Burada bulunanların hemen hepsi kiracı ve birçoğunun çocukları da var. Çocuk hastanesi tarafından bizim yerimize 60 eleman alınacakmış. Başhekim yardımcısıyla bunu görüştük. Bize bunun kesin olmadığını, ancak alınacak 60 kişinin aramızdan seçilmesi için elinden gelen yardımı yapacağını söyledi" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

İHA
i̇şsiz
kalan
ssk
personeli
başhekimden
istedi
Yorum (6)
Salih Hekim
Yukarıda anlatılan hikayede hatırladığım kadarıyla patron aslan değil kene idi. Kan emici kene!
0
Cevapla
tahtakurusu
yani ?? hekimlere bağladıgınıza göre konuyu hastanelerde karıncalar hekimler. peki diğerleri ? hamamböcekleri,örümcekler,sinekler,tahtakuruları da diğer sağlık çalışanlarımı.
0
Cevapla
doc dr
Hocam, motivasyonun neden azaldigini soyliyeyim. Ben sizin universitenizde docentim. Bolum baskani her ortamda onumu kesmeye calisiyor ve yildirma politikasi uyguluyor. Dekanligin rektorlugun halini zaten biliyorsunuz. İdari dava acsam 1 yil surecek. Bunun adi mobbing. Basvurabilecegim bir merci yok. Ama buyuk bir motivasyonla calisiyorum. Ne yazikki universitem boyle insanlari koruyor ve destekliyor ama hakli ve caliskan insanlari eziyor ve onunu kesiyor. Simdi ben ne yapayim? Saygilar sevgiler
0
Cevapla
Bir Dost
Az kaldı Sayın Hocam az kaldı o günler de gelecek inşallah!!! Kaç TIP fakültesi var acaba şu an ülkede?Doktor sayısı 120 bini geçmek üzere yetmez mi?Nasıl yetiştiği kimin umurunda.Zaten alternatif tıp,mistik tıp gibi seçeneklerimiz de var. Hikayeye bakın ,geçenlerde TIPTA DENKLİK sınavı yapıldı.Sorulan 100 sorunun 75 i geçen yılla aynı çıktı .Olayı bir Rus farketti.Sınav iptal edildi.Niye soruların tamamı aynı değil diye:)Bu arada geçme notu da 50 idi.Biz Türkler ne kadar kanıksadık varın gerisini siz düşünün. LYS sınavından bir gün önce YÖK başkanı çıktı;sınavda sahtecilik olacak dedi.Hayaldi gerçek oldu, sonradan anlaşılacağına baştan itiraf geldi.Sayın ÖSYM başkanının yükü hafiflemiş oldu. Böyle bir ülkede ''MOTİVE'' olsanız ne , olmasanız ne.Yüzde 50 ile idare edin gitsin.Saygılarımla.
0
Cevapla
C.B.
"tahtakurusu" adlı yorumcu; bu hikayeden böyle bir sonuç çıkardığınız için sizi tebrik ederim. Süpersiniz !
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir