Medimagazin logo

Kırıkkale Devlet Hastanesi 'nde uzman açığı

Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde son yılların rekoru denecek oranda poliklinik hizmeti verildiği öğrenildi. <br />Eski SSK hastanesi olarak bilinen Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde önceki gün polikliniklerde muayene olan hasta sayısının son yılların rekoru olan 1678'e ulaştığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Mehmet Öncel, başka hastanelere giden hastaların geri döndüğünü söyledi
Kırıkkale Devlet Hastanesi 'nde uzman açığı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde son yılların rekoru denecek oranda poliklinik hizmeti verildiği öğrenildi.
Eski SSK hastanesi olarak bilinen Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde önceki gün polikliniklerde muayene olan hasta sayısının son yılların rekoru olan 1678'e ulaştığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Mehmet Öncel, başka hastanelere giden hastaların geri döndüğünü söyledi.

Bakanlığın başarılı çalışmaları sonucunda hastanelerin birleşmesiyle sağlık alanında rekabetin başladığını söyleyen Başhekim Öncel, acilen uzman doktora ihtiyaçları olduğunu söyledi. Öncel, açıklamasında, "16 poliklinikte uzmanlarımızla kaliteli sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hastanemizde devlet hastanelerinde yapılan bütün tetkikler uygulanıyor. Özenle hasta memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Poliklinik hizmetlerimizde ulaştığımız rakam son yılların rekor sayısıdır. Bu durumda başka hastanelere giden hastaların geri döndüğünü görüyoruz. Sağlıkta rekabeti esas alan bu uygulamada hastanemiz başarıya taliptir. Acilen dahiliye, cildiye, kardiyoloji, beyin cerrahı dallarında uzman hekimleri ihtiyacımız var" dedi.


Kırıkkale Devlet Hastanesi'nin yakın zamanda tam otomasyona geçeklerini belirten Öncel, DMO ile bilgisayar alımı konusunda gerekli işlemleri tamamladıklarını, bakanlığın 150 milyar gibi avans gönderdiği taktirde hastanede otomasyona geçeceklerini söyledi. Öncel, bu konuda Kırıkkale milletvekillerinin devreye girmesini istedi.

İHA
kırıkkale
devlet
hastanesi
'nde
uzman
açığı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir