Medimagazin logo

Bir hastanede iki başhekim

Çukurova Devlet Hastanesi'nde başhekimlik karmaşası yaşanıyor. Hastanenin başhekimliğine asaleten atanan Dr. Aşkım Tüfekçi'nin yerine, mahkeme kararıyla tekrar, eski Başhekim Dr. Mustafa Ünaldı atandı
Bir hastanede iki başhekim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çukurova Devlet Hastanesi'nde başhekimlik karmaşası yaşanıyor. Hastanenin başhekimliğine asaleten atanan Dr. Aşkım Tüfekçi'nin yerine, mahkeme kararıyla tekrar, eski Başhekim Dr. Mustafa Ünaldı atandı.

Kurulduğu günden bu yana ilk kez geçtiğimiz aylarda asil başhekim atanan eski adıyla SSK Adana Bölge yeni adıyla da Çukurova Devlet Hastanesi'nde, yönetim karmaşası yaşanıyor. Aynı hastanede göz hekimi olarak görev yapan Dr. Aşkım Tüfekçi'nin asaleten atanmasının ardından eski Başhekim Mustafa Ünaldı, görevine dönmek için İdare Mahkemesi'ne başvurdu. İdare Mahkemesi, Ünaldı'nın görevine dönme talebini reddetti. Ünaldı, bunun üzerine Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Bölge İdare Mahkemesi de yürütmeyi durdurma kararı vererek davanın tekrar gözden geçirilmesi ve mahkemenin tamamlanmasına kadar Ünaldı'nın tekrar başhekimlik görevini sürdürmesi kararını verdi. Dr. Aşkım Tüfekçi de, mahkeme kararına istinaden imza yetkisini tekrar hastanenin vekil başhekimine teslim etti.

Yönetim karmaşası, hastane yetkililerini de rahatsız ederken, Başhekim Ünaldı'nın SSK Adana Bölge Müdürlüğü'ne geçmek için görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gittiği iddia edildi.
İHA
bir
hastanede
iki
başhekim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir