Medimagazin logo

Kaza yapan ambulanstaki 5 kişi yaralandı

Antalya’da, kamyonla çarpışan ambulansta bulunan 5 kişi yaralandı
Kaza yapan ambulanstaki 5 kişi yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Antalya’da, kamyonla çarpışan ambulansta bulunan 5 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Havaalanı Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında, Uğur Şengün yönetimindeki 07 ANY 98 plakalı Kadın Sağlığı Merkezi’ne (JİNEFEM) ait ambulans, Ali Ünal yönetimindeki 07 RR 414 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ambulans bir süre sürüklendi ve daha sonra devrildi. Devrilerek sürüklenmeye devam eden ambulans, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Kazada ambulansta bulunan hemşireler Aysu Bağdatlı, Gülcan Esen, Hande Yılmaz ile sağlık görevlisi Hüseyin Bilen ve ambulans şoförü Uğur Şengün hafif yaralandı.

Sağlık görevlisi Hüseyin Bilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan sonra ambulansın savrulmaya başladığını belirterek, ne olduğunu anlayamadığını söyledi.

Yaralılar başka bir ambulans ile Antalya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, ayakta tedavi edildiler.


Milliyet

kaza
yapan
ambulanstaki
5
kişi
yaralandı
Yorum (3)
topal osman
yukarıda arzedilen tablo türk kadınlarının kendi başarısı değil, kurtuluş savaşı kahramanı, cumhuriyetin kurucusu gazi mustafa kemalin başarısıdır.
0
Cevapla
topal osman
pardon... yukarıdaki tablo bugünki iktidarın büyük bir başarısıdır.
0
Cevapla
A.K.
Yurtdisinda akademisyen olmak oldukca agir bir istir Turkiyede ki akademisyenlik gibi degildir. Surekli uretmek zorundasinizdir yoksa mesleginize devam edemezsiniz, buda kadinlar icin hele de aile kurmak istiyorlarsa oldukca zor. O nedenle kadin akademisyenlerin orani dusuk, Turkiyeye gelince universitelerin durumu malum, bayan akademisyenler genellikle universitedeki erkek akademisyenlerin ya hanimi ya kizi ya gelini oluyor bu nedenle uretselerde uretmeselerde garanti pozisyonlar nedeni ile cok cazip sayiliyor.Erkek akademisyenler icinde ozellikle devlet universitelerinde emeklilige kadar pozisyon garanti. Turkiyede bilimin gelismesi bu nedenle cok zor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir