Medimagazin logo

SSK ilaçları ucuza satılacak!

SAĞLIK Bakanlığı, SSK hastaneleriyle birlikte devraldığı önemli miktardaki ilacı son kullanma tarihi dolmadan önce elden çıkarmak için çare arıyor. Bakanlık, yaklaşık 3 Milyon 750 Bin YTL'lik ilacı daha fazla zarar etmemek için maliyetin altında fiyatla satmaya karar verdi
SSK ilaçları ucuza satılacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
MALİYETİN ALTINA
SAĞLIK Bakanlığı, SSK hastaneleriyle birlikte devraldığı önemli miktardaki ilacı son kullanma tarihi dolmadan önce elden çıkarmak için çare arıyor. Bakanlık, yaklaşık 3 Milyon 750 Bin YTL'lik ilacı daha fazla zarar etmemek için maliyetin altında fiyatla satmaya karar verdi.

İLAÇ GENELGESİ
TEDAVİ Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ce yayınlanan genelgeye göre; ilaçlar "kamu zararının önlenmesi amacıyla" edinme bedelinin altında satılacak. Genel Müdür Doç. Dr. Osman Güler, kararı kamuyu zarara uğratmamak için aldıklarını savunarak, şunları söyledi:

ŞİMDİKİ DEĞERDEN

"SSK'DAN ilaç stokunun devralınmasının ardından fiyatlarda düşme oldu. Bunun üzerine ilaçların bugünkü piyasa değeri üzerinden satılmasını kararlaştırdık. Bu kararı almasak ilaçların hiçbirini değerlendiremeyecektik. Satış fiyatı, piyasa fiyatının altına düşmez."

Takvim
ssk
ilaçları
ucuza
satılacak!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir