Medimagazin logo

Kulu Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi hizmete girdi

Konya'nın Kulu İlçesi Devlet Hastanesi'ne kurulan diyaliz ünitesi hizmete girdi
Kulu Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi hizmete girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Konya'nın Kulu İlçesi Devlet Hastanesi'ne kurulan diyaliz ünitesi hizmete girdi.


Diyaliz ünitesi sorumlusu Dr. Ahmet Serhat Sönmez, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 8 hastanın diyalize bağlanacağını belirterek, "Şu anda 4 adet makineyle hizmet veriyoruz. Yine gelecek olan 2 makineye ise Hepatit hastası olan diyaliz hastaları bağlanabilecek ve onlara ayrı hizmet vereceğiz" dedi.

Kulu Devlet Hastanesi Müdürü Tunç Polat ise, "Uzun yıllar Konya ve Ankara'ya diyaliz hizmeti almak için giden hastalar bundan sonra Kulu Devlet Hastanesi'nde diyalize bağlanacak. 1 doktor ve 2 sağlık görevlisinin bulunduğu, 4 makineyle 26 diyaliz hastasının yararlandığı üniteye 2 makine daha ilave edilmesi için çalışmalar sürüyor" şeklinde konuştu.


İHA
kulu
devlet
hastanesi
diyaliz
ünitesi
hizmete
girdi
Yorum (1)
Frankie Bellevan
değerli hocam o bozgunculara soracak olursanız onlar ıslah edici olduklarını söyleyeceklerdir. onlar hiç yanlış yaparlar mı? yakın gelecekte "emeğin ve yeteneğin hakça değerlendirildiği güvenini veren bir sistemin en kısa zamanda gerçekleştirilmesi" konusu sizin de ifade ettiğiniz gibi ancak dilek,temenni,hayal veya ütopik bir düşünce olabilir. ne yazık ki ülkemizin gerçeği bu.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir