Medimagazin logo

Bayan hasta hemşirenin burnunu kırdı

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde bir hasta, Devlet Hastanesi'nde görevli hemşirenin burnunu kırdı
Bayan hasta hemşirenin burnunu kırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde bir hasta, Devlet Hastanesi'nde görevli hemşirenin burnunu kırdı.


Edinilen bilgiye göre, daha önce de birkaç kez hastaneye karın ağrısı şikayetiyle geldiği ve yine hemşirelere ve doktorlara bağırdığı iddia edilen D.Ç. isimli bayan hasta, bu kez kendisiyle ilgilenen hemşire Şule Akyürek'e saldırdı.

Yatakta yattığı sırada, yanına gelen hemşire Akyürek'in burnuna tekme atan, boynunu ve ellerini tırnaklarıyla yaralayan D.Ç, diğer hemşireler tarafından sakinleştirildi. Olaydan sonra burnunun kırıldığı anlaşılan hemşire Şule Akyürek müşahede altına alındı.


Akyürek, kendisine saldıran D.Ç.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan D.Ç, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15 gün iş göremez raporu alan hemşire Şule Aktürk, "Bizler 24 saat görev yapıyoruz. Her zaman hastalarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Yeri geliyor ailelerimizi bile göremiyoruz ama bunları hak ettiğimize de inanmıyoruz'' dedi.


Akyürek, zaman zaman hastalarla aralarında bu tür olayların yaşandığını belirterek, ''Hastaların psikolojilerini anlayabiliyoruz. Çoğu hasta bize bağırıyor ama onlara yine de elimizden geldiği kadar iyi davranıp işimizi yapmaya çalışıyoruz. Şu an 15 gün izin aldım. Bu sırada dinlenip, görevi bırakıp bırakmama konusunda karar vereceğim" diye konuştu.


İHA
bayan
hasta
hemşirenin
burnunu
kırdı
Yorum (1)
azmandr
Ah hocam! Ne güzel düşünüyorsunuz. Ama siz gibi akil adamların fikri dikkate alınsaydı SB sn RAkdag hatasini anlardi. Keske dedikleriniz dikkate alınsa...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir