Medimagazin logo

Erciyes Tıp'a hayırsever desteği

Hayırsever iş adamı Mustafa Eraslan tarafından Erciyes Üniversitesi'ne (EÜ) yaptırılacak olan Çocuk Hastanesi'nin bir bloğunun temeli düzenlenen törenle atıldı.
Erciyes Tıp'a hayırsever desteği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hayırsever iş adamı Mustafa Eraslan tarafından Erciyes Üniversitesi'ne (EÜ) yaptırılacak olan Çocuk Hastanesi'nin bir bloğunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş, şimdiye kadar üniversiteye hayırsever iş adamlarının katkılarının 70 milyon doları aştığını kaydetti.


Gerçekleştirilen temel atma törenine, Garnizon Komutanı Tümgeneral Akın Öztürk, Erciyes Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş ile üniversite akademik kadrosu ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanan temel atma töreninde ilk konuşmayı yapan hayırsever işadamı Mustafa Eraslan, üniversiteye Çocuk Hastanesi yaptırmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, "Hayır işleri bundan sonra da devam edecek" dedi.


Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Cengiz Utaş ise, Tıp Fakültesi Hastanesi'nin en çok ihtiyacının çocuk hastanesi olduğunu belirtti. Utaş, "Çocuk Hastanesi'ni hayırsever iş adamlarımızdan Mustafa Eraslan ve Fevzi Mercan tarafından yaptırılarak, üniversitemize armağan edilecektir. 3 bloktan oluşacak çocuk hastanesinin Mustafa Eraslan tarafından yaptırılacak olan bir bloğunun temelini atıyoruz. Hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu. Utaş, ayrıca şimdiye kadar Erciyes Üniversitesi'ne hayırsever iş adamlarının katkılarının 70 milyon doları aştığını kaydetti.


Konuşmaların ardından Prof. Dr. Cengiz Utaş, hayırsever iş adamı Mustafa Eraslan'a üniversiteye katkılarından dolayı gümüş madalyon takıp, bir plaket takdim etti.
Daha sonra Kayseri başta olmak üzere komşu il ve ilçelere hizmet verecek olan Çocuk Hastanesi'nin temeli atıldı.
İHA
erciyes
tıp'a
hayırsever
desteği
Yorum (1)
özgen altıkardeşler
Kömürden kaynaklanan hava kirliliğine teknolojik çözüm var .kazanlarda kömürden kaynaklanan dumanı oluşumunda yakarak dumansız yanma sağlıyoruz.bu sayede %25-40 oranında tasarruf elde ediyoruz.bacada herhangi bir filtre kulanmadan doğalgazlıdan düşük emisyon oluşturuyoruz. destek bekliyoruz. www.biltemege.com
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir