Medimagazin logo

45 yıl sonra ilk radyoloji uzmanı atandı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Devlet Hastanesi'nde 45 yıl aradan sonra açılan Ultrason ve Tomografi Bölümü'ne, Radyoloji Uzmanı Dr. Sema İnal Eray atandı
45 yıl sonra ilk radyoloji uzmanı atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adıyaman'ın Kahta İlçe Devlet Hastanesi'nde 45 yıl aradan sonra açılan Ultrason ve Tomografi Bölümü'ne, Radyoloji Uzmanı Dr. Sema İnal Eray atandı.


60 yataklı hastanede hizmet vermeye başlayan Dr. Sema İnal Eray'ın gelişini duyan vatandaşlar, tedavilerini rahat bir şekilde yaptıracak olmanın mutluluğunu yaşadı. Dr. Eray, "Burada yaşayan ve çevre ilçelerden gelen, özellikle tomografi bölümünde tedavi olmak isteyen insanların yüzü, benimle karşılaştıklarında bayan olduğum için gülüyor. Onlara daha iyi hizmet vermek amacıyla elimden geleni yapacağım" dedi.
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Özkan ise, hastanelerinin tam donanımlı olması için gerekli alanlarda uzman doktorlarla çalışmaya başladıklarını kaydederek, "Hastanemizin 24 saat kesintisiz hizmet vermesi adına gece gündüz çabalıyoruz. Yörede yaşayan insanlarımıza daha sağlıklı ve ivedi olarak hizmet vermek için hastanede birçok değişiklik yaptık. 45 yıl aradan sonra hastanemizde önce bir tomografi cihazı hizmete girdi. Bununla birlikte yeni göreve başlayan uzman doktorumuz ve bölümü hastanenin hizmet kalitesini yükseltecektir" şeklinde konuştu.


İHA
45
yıl
sonra
ilk
radyoloji
uzmanı
atandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir