Medimagazin logo

Yüksek İhtisas'ta patoloji laboratuvarında yangın

Hastanesi’nin patoloji laboratuvarında tüplerin patlaması sonucu çıkan yangında iki öğrenci, iki teknisyen ve bir güvenlik görevlisi yaralandı
Yüksek İhtisas'ta patoloji laboratuvarında yangın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Yüksek İhtisas Hastanesi’nin patoloji laboratuvarında tüplerin patlaması sonucu çıkan yangında iki öğrenci, iki teknisyen ve bir güvenlik görevlisi yaralandı.

ANKARA’DAKİ Sağlık Bakanlığı Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi’nin Patoloji Laboratuvarı’nda çalışan stajyer öğrenciler çakmak çakınca, gaz sızıntısı olan selülözik içerikli tüpler patladı. Çıkan yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürülen yangında isimleri belirlenemeyen 2’si öğrenci, 2’si teknisyen, 1’i de güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

SAĞLIK Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yangının 6.kattaki Patoloji Laboratuvarı’nın arşiv yenilemesi sırasında çıktığı, staj gören 4 sağlık meslek lisesi öğrencisinin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan birinin Yüksek İhtisas Hastanesi’nde, diğer üçünün ise 1. ve 2. derece yanıkları nedeniyle Başkent Üniversitesi ile Dışkapı Eğitim hastanelerinin yanık tedavi ünitelerine sevk edildiği kaydedildi.



HO Tercüman
yüksek
i̇htisas'ta
patoloji
laboratuvarında
yangın
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir