Medimagazin logo

Bir saldırı haberi de Rize'den: Milli güreşçiden Doktora çirkin saldırı

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ekrem Yalçın, Trabzon'a sevkini yapmadığı milli güreşçi Mucibullah Türkyılmaz tarafından darp edildi
Bir saldırı haberi de Rize'den: Milli güreşçiden Doktora çirkin saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ekrem Yalçın, Trabzon'a sevkini yapmadığı milli güreşçi Mucibullah Türkyılmaz tarafından darp edildi.


Edinilen bilgiye göre, bugün Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde meydana olayda, apandisit rahatsızlığından dolayı Dr. Ekrem Yalçın'a giden Güreş Milli Takımı sporcularından Mucibullah Türkyılmaz, kendisinin Trabzon'a sevk edilmesini istedi. Dr. Yalçın'dan beklediği cevabı alamayan Türkyılmaz doktoru darp etti.

Dr. Ekrem Yalçın olayın ardından yaptığı basın açıklamasında, Mucibullah Türkyılmaz'dan şikayetçi olduğunu belirterek, "Milli güreşçi olan bu hasta apandisit rahatsızlığından dolayı bana geldi. Kendisine bir takım filmler çektirdik. Bu filmler neticesinde hastalığının tedavisinin ilimizde yapılabileceğine karar verdim. Bu nedenle hastanın sevk talebine sıcak bakmadım. Bunun üzerine hasta tarafından saldırıya uğradım. Hastadan davacı ve şikayetçiyim. Bu hareketin bir milli sporcumuz tarafından yapılması ise beni üzmüştür. Bu nedenden dolayı kendisini kınıyorum" dedi.


Gereksiz sevk taleplerinin sıkıntıya neden olduğunu ifade eden Dr. Yalçın, bazı bürokrat ve siyasilerinde bu taleplerin yerine getirilmesi için aracı olduğunu söyledi. Dr. Yalçın, "İlimizin imkanları çok iyi olmayabilir. Ama trilyonlar harcanarak bu hastaneler yapılmış. Bir sürü personele maaş ödeniyor. İlimizde önemli birçok hastalığın tedavisi mümkün. Bu nedenle ilimizde halledilebilecek konuları Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk etmek istemiyoruz. Ne yazık ki bazı üst düzey bürokrat ve siyasilerimiz bu tür taleplere aracı olarak bizi de sıkıntıya sokuyorlar. Onlardan ricam bu tür taleplere aracı olmasınlar" diye konuştu.

İHA
bir
saldırı
haberi
de
rize'den:
milli
güreşçiden
doktora
çirkin
saldırı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir