Medimagazin logo

Doktorun silahlı gasp iddiası

Adana'da bir doktor, muayenehanesine gelen 2 kişinin silah çekerek parasını gasp ettiğini ileri sürerek polise şikayetçi oldu
Doktorun silahlı gasp iddiası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana'da bir doktor, muayenehanesine gelen 2 kişinin silah çekerek parasını gasp ettiğini ileri sürerek polise şikayetçi oldu.


Edinilen bilgilere göre, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Erkişi, merkez Seyhan İlçesi, Abidinpaşa Caddesi, Akdağ Apartmanı'ndaki iş yerine gelerek muayene olmak istediklerini söyleyen 2 kişinin başına silah dayadığını belirtti. Şahısların üzerindeki 600 YTL parasını gasp ettiğini iddia eden Erkişi, polise başvurarak isimlerini bilmediği şahıslardan şikayetçi oldu.


Şahısların daha önce de muayenehanesine gelerek kendisinden para istediğini ve vermeyince yine geleceklerini söyleyip gittiğini anlatan Erkişi, "Kendim baş edebileceğimi düşünerek emniyete bilgi vermemiştim. Bugün de gelip muayene olacaklarını söylediler. Ben de 'buyurun muayene edeyim' dedim. Salondan muayene odasına geçince başıma silah dayadılar. Üzerimdeki 600 YTL parayı alıp kaçtılar" dedi.


Adana Emniyet Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

İHA
doktorun
silahlı
gasp
iddiası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir