Medimagazin logo

Acil servis başvuru azlığından kapatıldı

Düzce İl Sağlık Müdürü Engin Mutlu, Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu hizmet binası acil servisini kapattıklarını söledi
Acil servis başvuru azlığından kapatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Düzce İl Sağlık Müdürü Engin Mutlu, Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu hizmet binası acil servisini kapattıklarını söledi.


Makamında haftalık basın toplantısı düzenleyen Düzce İl Sağlık Müdürü Engin Mutlu, Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu hizmet binası acil servisini, imkanların kısıtlı ve talebin az olması nedeniyle kapattıklarını ifade etti.

Engin Mutlu, "Hastanenin acil servisine başvuru, beklediğimizden daha az oldu. Ayrıca personel sıkıntısı da yaşanıyordu. İmkanlarımızın yetersizliği ve hastanenin hitap ettiği nüfusu göz önünde bulundurularak, kapatılmasının uygun olacağına karar verildi. İlerleyen zamanda eğer elimizdeki imkanlar bir acil servis daha açacak seviyeye gelirse, konu tekrar değerlendirmeye alınacak" dedi.


Engin Mutlu ayrıca, 1-7 Nisan tarihlerinin "Kanser Haftası" olduğunu belirterek, "Kanserden korunma yollarını, yapacağımız çeşitli etkinliklerle duyuracağız. Düzce'de hastanelerin birleşme işleminin tamamlanmasının ardından, 2 ay içinde Kanser Tanı Merkezi oluşturarak faaliyete geçireceğiz" şeklinde konuştu.


İHA
acil
servis
başvuru
azlığından
kapatıldı
Yorum (1)
Ayşe Kolsuz
Çok güzel bir yazı hele de yaşlılığa yatırımın yapılması hepimizi ilgilendiriyor. Hocam Allah sizlere uzun ömürler versin.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir