Medimagazin logo

Hastanede ilginç hırsızlık

Zonguldak Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, 72 yaşındaki hasta, kendisini görevli olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldı. Röntgen çekileceğini söyleyerek tuvalete götürdüğü hastayı ıslatan şahıs, 90 YTL ile ortadan kayboldu
Hastanede ilginç hırsızlık
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, 72 yaşındaki hasta, kendisini görevli olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldı. Röntgen çekileceğini söyleyerek tuvalete götürdüğü hastayı ıslatan şahıs, 90 YTL ile ortadan kayboldu.


Zonguldak Devlet Hastanesi'nde akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Recep Erbay (72) isimli şahıs, kendisini hastanede görevli olarak tanıtan 1 kişi tarafından dolandırıldı. Recep Erbay, odasına gelen şahsın, röntgen filmi çekileceğini söyleyerek kendisini tuvalete götürdüğünü belirterek, "Bu röntgen filminin ıslak şekilde çekileceğini söyledi. Vücudumun her yerini soğuk suyla ıslattı. Sonra da bana film için para vermem gerektiğini söyledi. Üzerimde bulunan 50 YTL'yi verdim. Paranın yetmeyeceğini, başka param olup olmadığını sordu. Ben de, odadaki dolapta 40 YTL daha olduğunu söyledim. Bunun üzerine şahıs, parayı almak için gitti. 2 saat boyunca dönmesini bekledim fakat geri dönmedi. Daha sonra ise dolandırıldığım ortaya çıktı" dedi.


Yeşil kartla tedavi gören ve 3 ayda bir yaşlılık maaşı olarak 190 YTL aldığını söyleyen Recep Erbay, aynı şekilde dolandırılan 2. kişi olduğunu da söyleyerek, dolandırıcının bulunmasını istedi.
Yaşlı adamın dolandırıldığını öğrenen Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan ise güvenlik önlemlerinin arttırıldığını ve konunun güvenlik güçlerine intikal ettirildiğini söyledi.
10 Gündür hastanede tedavi gören Recep Erbay için hastane çalışanları tarafından yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.

İHA
hastanede
ilginç
hırsızlık
Yorum (13)
kurtuluş kibar
Paylaşımınızdan ötürü teşekkür ederim. Fakat İstanbul kadar bir ülkede birçok şeyi kontrol altında tutmak 75 milyon nüfuslu az gelişmiş bir ülkeye kıyasla daha kolay olmalı..merak ettiğim konu şu ki orada çalışan doktorlar hiç mi şikayetçi değiller?
0
Cevapla
mehmet
Katkınız için teşekkürler. darısı bize. birileri umaarız dikkate alır.
0
Cevapla
C.T
11-12 milyon nüfuslu bir ülkede elbette pek çok şeyin kontrolü daha kolaydır. Acaba orada da ''açım açım 5 çocuğuma nasıl bakacağım'' diye dilenen insanlar varmıdır?Orada da madem aşın işin yok 5 çocuk neden yaptın diye sorarlar mı? Orada sağlık sisteminin ücretsiz olması gayet doğal, çünkü onlar komünist.Acaba doktorlarının emeği ne kadardır?
0
Cevapla
dr okan arıöz
10 binde 5 anne ölümü yüksek bir rakamdır türkiyede yüzbinde 20 diye okumuştum herhalde yüzbinde beş diye yazılmalıydı saygılar
0
Cevapla
dr hakan
Sayin hocamiz yazisinda nedense isi tek yonlu ele almis. Benim de bir arkadasim gitti oraya, halk aclik sinirinda yasiyormus. Soyle bisey anlatti yemege gitmisler, yanlarina genc bir cift gelmis 2 gundur aciz bize yemek ismarlar misiniz demisler ve arkadas da onlara acimis ve ismarlamis. Bu durum orda cok rastlanan biseymis,ayrica doktorlar da cok az ucret aliyormus ama orda ekonomi genelde kotu ve bildiginiz gibi Castro nun komunist rejimi surmekte. Bildigim kadariyla Saglik Bakani da orayi ornek gosterdi gecenlerde. Arkadaslar ornege bakar misiniz komunist rejie yonetilen bir ada ulkesini mi ornek alacagiz? Ha komunist rejim o zaman herkese uygulansin kimse zengin olmasin, dev ozel saglik sektoru olmasin vs vs soylenecrk cok sey var da lafi uzatmayayim. Herkese sevgi ve selamlarla...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir