Medimagazin logo

Şanlıurfa'ya yeni başhekim

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim atandı. <br />Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesinden sonra ismi Balıklıgöl Devlet Hastanesi olarak değişen hastanenin başhekimliğini, geçici olarak Üroloji Uzmanı Dr. Fahri İslim yürütüyordu
Şanlıurfa'ya yeni başhekim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim atandı.


Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesinden sonra ismi Balıklıgöl Devlet Hastanesi olarak değişen hastanenin başhekimliğini, geçici olarak Üroloji Uzmanı Dr. Fahri İslim yürütüyordu.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr. İzzet Korkmaz, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne başhekim atanarak görevine bugün başladı.


Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. İzzet Korkmaz, sağlığın insan hayatındaki en değerli varlık olduğunu belirterek, "Bu bilinçle Şanlıurfalıların hak ettikleri hizmeti vereceğiz. Bu anlamda sağlık hizmetlerimiz bilimsel düzeyi yüksek, son teknolojinin hakim olduğu teknik bir altyapı, modern, estetik ve nezih fiziki mekanları hedeflemektir. Hastalarımıza karşı güler yüzlü, şefkatli olmayı, karşılıklı diyaloğu ve hastalarımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Bundan sonra kapılarımız sonuna kadar herkes için açıktır" dedi.


Konuşmalardan sonra Üroloji Uzman Dr. Fahri İslim, görevini yeni başhekim Operatör Dr. İzzet Korkmaz'a devretti.


İHA
şanlıurfa'ya
yeni
başhekim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir