Medimagazin logo

Sağlık çalışanları lise yaptıracak

Malatya'da sağlık çalışanları tarafından lise yaptırılacak. <br />Yaptırılacak lise için valilikte yapılan toplantıya Vali Hali İbrahim Daşöz, Sağlık İl Müdürü Sezai Demirel, hastane başhekimleri, Eczacılar Odası, Tabiplar Odası, Diş Hekimleri Odası temsilcileri katıldı
Sağlık çalışanları lise yaptıracak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Malatya'da sağlık çalışanları tarafından lise yaptırılacak.
Yaptırılacak lise için valilikte yapılan toplantıya Vali Hali İbrahim Daşöz, Sağlık İl Müdürü Sezai Demirel, hastane başhekimleri, Eczacılar Odası, Tabiplar Odası, Diş Hekimleri Odası temsilcileri katıldı.


Toplantıda konuşan Vali Daşöz, okul yapımı için "Beyaz Birlik Lisesi" projesi hazırladıklarını belirterek, "Malatya il merkezinde görev yapan veya faaliyette bulunan her unvandaki, doktor, diş doktoru, eczacı, sağlık memuru, ebe, hemşire ve laborant gibi sağlık personelinin öncülüğünde en az 24 derslikli bir lise inşa edilecektir" dedi. Projenin 2007 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Vali Daşöz, özel hastaneler, özel sağlık kuruluşları ve ecza depolarının da projeye destek vereceğini kaydederek, katılımın gönüllülük esasına dayandığını ifade etti.


Öte yandan, Vali Daşöz 91 bin öğrenci için "Öğrenciler İlköğretim Okulu" ile emniyet mensuplarının katkılarıyla "Polis Amca İlköğretim Okulu" adlı iki ayrı kampanya başlatmıştı.


İHA
sağlık
çalışanları
lise
yaptıracak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir