Medimagazin logo

PAÜ hastanesinde hasta memnuniyeti yüzde 83'e çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastaneleri’nde, hasta memnuniyetinin yüzde 82.5 olduğu açıklandı
PAÜ hastanesinde hasta memnuniyeti yüzde 83'e çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastaneleri’nde, hasta memnuniyetinin yüzde 82.5 olduğu açıklandı.

Başhekim Prof. Dr. Cem Yıldırım, 1–21 Kasım tarihleri arasında hastanede tedavi gören 55 hasta ile yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan Hasta Memnuniyeti Anketi’nin sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Hastanede verilen sağlık hizmetiyle ilgili 40 sorunun yöneltildiğini belirten Yıldırım, “Bizler için yol gösterici olan anketin sonuçları son derece önemli. Ankete katılanların hastanemizden genel memnuniyet oranı yüzde 82.5, hastanemizi tercih etme oranı yüzde 98’dir.” dedi. Bu sonucu duyulan güvenin bir ifadesi olarak değerlendiren Yıldırım, anketin aynı zamanda ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesi bakımından da yararlı sonuçları olacağını, bu konuda çalışmalara hemen başlayacaklarını ifade etti. Denizli ve çevresine kaliteli sağlık hizmeti sunma çabalarının devam edeceğini vurgulayan Yıldırım, “Denizli’de SSK’lı sayısı fazla. Bu kurumdakilerin hastanemizin sağlık hizmetlerinden yararlanması için anlaşma yapıldı. Kapasitemiz arttığında, Bağ–Kur ile de anlaşma yapacağız.” diye konuştu.

Zaman
paü
hastanesinde
hasta
memnuniyeti
yüzde
83'e
çıktı
Yorum (2)
mehmet can
hocam yazınızın sonundaki cümle ilginç.çünkü ülkemizde hasta hakları ile ilgili yapılan organizasyonlarda da aynı tepki veriliyor.
0
Cevapla
harun tezel
hocam yapmayın Allah aşkına,normal standart insan haklarının bile ne durumda olduğu belli olan İran gibi ,insanların taşlanarak öldürüldüğü bir ülkede hangi hasta haklarından bahsediyorsunuz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir