Medimagazin logo

Sağlıkta 5 yıldız devri başladı

Antalya'nın en büyük A1 sınıfı ilk özel hastanesi olma özelliğine sahip Anadolu Hastanesi düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı
Sağlıkta 5 yıldız devri başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Antalya'nın en büyük A1 sınıfı ilk özel hastanesi olma özelliğine sahip Anadolu Hastanesi düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Kokteylli tanıtıma iş, siyaset, sanat ve medya dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Hastane binasının önündeki park içerisinde düzenlenen kokteyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Kemal Özgen de katıldı. Konuklara hitaben birer konuşma yapan Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Çaylak ve Başhekim Dr. Cengiz Denizer, Antalya'ya ihtiyacı olan bir sağlık kurumu kazandırdıklarını söylediler. Kokteylde klasik müzik dinletisi de yapıldı. Özel Anadolu Hastanesi hakkında bilgi veren Hastane Müdürü Dr. Turgay Öngel, 26 branşta birden hizmet verecekleri bilgisini aktardı. Organ nakli dahi yapılabilecek şekilde bir oluşum gerçekleştirdiklerini ifade eden Dr. Turgay Öngel, "Pek çok ilk ve tekleri bünyemizde barındırıyoruz. Antalya'nın tek 16 Multislice Bilgisayarlı Koroner Anjio Tomografi teknolojisine sahibiz. Bu sistem sayesinde eskiden olduğu gibi hastanın damarlarını açmamız gerekmiyor. Yeni sistem sayesinde görüntü alarak bu işi hallediyoruz. Artık en ufak bir şüphesi olanlar gelerek check–up yaptırabilirler." dedi.

8 bin metre karelik kapalı alana sahip olan Özel Anadolu Hastanesi, 5 yıldızlı bir otel konforuna sahip. Genelde tek kişilik olan odalarda uydu televizyon, klima ve mini bar dahi var. VİP olarak adlandırılan hastalar için 6 özel oda bulunurken, hastanede 12 tane de suit oda bulunuyor. Bunların yanı sıra hastanede engelliler de düşünülmüş.

Hastanede 6 adet engelli odası bulunuyor. 3 ameliyathanenin yanı sıra birisi yeni doğan olmak üzere 4 yoğun bakım ünitesi hizmet veriyor. Hastane güvenliği ve yangın otomasyon sistemi ile kontrol ediliyor. 10 katlı olan bina 9 şiddetindeki bir depreme dayanacak şekilde inşa edilmiş.


Zaman
sağlıkta
5
yıldız
devri
başladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir