Medimagazin logo

TUS 8-9 Nisan'da

Tıpta uzmanlık eğitim görmek üzere Sağlık Bakanlığı eğitim hastanelerine, üniversitelerin tıp fakültelerine ve Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'ne alınacak adaylar için "2006-Nisan Dönemi Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'' (TUS), 8-9 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacak
TUS 8-9 Nisan'da
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Tıpta uzmanlık eğitim görmek üzere Sağlık Bakanlığı eğitim hastanelerine, üniversitelerin tıp fakültelerine ve Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'ne alınacak adaylar için "2006-Nisan Dönemi Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'' (TUS), 8-9 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacak. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, TUS'a, 17 Şubat 2006 tarihine kadar mezun olacak adaylar başvurabilecek. Adaylar, başvuru evrakını 4 YTL karşılığında Sağlık Bakanlığı il müdürlüklerinden 8-17 Şubat tarihleri arasında alabilecekler. 65 YTL sınav ücreti yatıracak adaylar, başvurularını 17 Şubat'a kadar il müdürlüklerine teslim edecek.
tus
8-9
nisan'da
Yorum (11)
Dr. alp
hocam ağzınıza sağlık da kime hukuk anlatıyorsunuz hala daha ben yaptım oldu kafasında iş yapanlar hak hukuk düşünmüyor
0
Cevapla
EBUBEKİR ÜNLÜ
yukarıda herşey yeterince açıklanmıştır.anayasa--uluslararası sözleşmeler--alt yapının idarece temini vs sv..insan hakları ihlali vs..AYRICA KİMSE KANUNSUZ EMİR VEREMEZ--KANUNSUZ EMRE İTAAT DE SUÇTUR..ÖRNEĞİN YÜZBAŞI ERE EMİR VERDİ: ŞU KİŞİYİ VUR DEDİ VE ER O VATANDAŞI VURDU.YARIN YÜZBAŞIM EMİR VERDİ BEN DE VURDUM DİYE CEZADAN KURTULAMAZ..İŞTE SORUN BU KADAR AÇIK..KANUNSUZ EMİRE UYMAYACAĞIZ--UYMAYACAĞIM.. İYİ AKŞAMLAR
0
Cevapla
suatkayaalp
Hocam ağzınıza sağlık.Muayenehaneleri tercih eden hasta mahremiyeti tercih eden hastadır.Hiçbir bilgisinin paylaşılmasını, bildirilmesini istemez.Sanıldığının aksine bu hastalarında sağlık güvenceleri de vardır,mahremiyet için muayenehanelere gelirler Muayenehane hastalarının sisteme bildirilmesi son derece yanlıştır ve muaynehaneler sağlık net 2'den muaf tutulmalıdır.
0
Cevapla
postenflamatuar
KHK ile anayasa üzerinden silindir gibi geçilmiş. Konu anayasa mahkemesine götürlmeli, sonuç alınamayacak gibiyse avrupa insan hakalrı mahkemesine götürülmeli ve en önemlisi de kamuoyunu bu konu hakkında aydınlatma çalışması yapılmalı.
0
Cevapla
Dr Hakan
Walla zorla güzellik olmaz. Bakanlık çıkarsın isterse bütün bilgileri kafadan atarım yalan yanlış doldururum, planlamalarını da ona göre yaparlar artık. Umrumda değil!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir