Medimagazin logo

Sahte dişhekimine gözaltı

Manisa'nın Kula İlçesi'ne bağlı Aktaş Köyü'nde, kendisini diş doktoru olarak tanıtıp diş çekimi ve protez yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı
Sahte dişhekimine gözaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Manisa'nın Kula İlçesi'ne bağlı Aktaş Köyü'nde, kendisini diş doktoru olarak tanıtıp diş çekimi ve protez yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kula Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, Aktaş Köyü'nde diş doktoru olmadığı halde vatandaşların dişini çeken bir kişinin olduğunu tespit etti. Köye giden ekipler, kendini diş doktoru olarak tanıtan E.K'yı (40) gözaltına aldı.

Şahsın otomobilinde yapılan aramada, diş yapımında ve çekiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Şahsın kendisine ait 45 RZ 637 plakalı Renault marka otomobille köyleri dolaştığı ve kendisini diş doktoru olarak tanıtıp diş çekimi, dolgu, kaplama ve protez yaptığı belirlendi.

Şahsın 10 yıldır bu işi yaptığı ve bu mesleği babasından öğrendiği, protez için 300 ile 500 YTL arasında para aldığı, müşterileri arasında tanınmış kişiler ve eski muhtarlarında bulunduğu öğrenildi.

E.K, sorgulamanın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


İHA
sahte
dişhekimine
gözaltı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir