Medimagazin logo

Sağlık ocağı doktorsuz kaldı

Hakkari'deki 5 No'lu Sağlık Ocağı'nın yaklaşık 3 günden beridir doktorsuz olması, vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Sağlık ocağı doktorsuz kaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hakkari'deki 5 No'lu Sağlık Ocağı'nın yaklaşık 3 günden beridir doktorsuz olması, vatandaşların tepkisine neden oluyor.


Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan sağlık ocağında görevli Dr. Halil Hekimoğlu'nun izine ayrılmasıyla birlikte muayene olmak için gelen hastaların geri dönmek zorunda kaldıkları bildirildi. İdris Kaya isimli vatandaş, muayene olmak için gittikleri sağlık ocağında doktor olmadığı için sadece hemşire ve diğer görevlilerin karşılarına çıktığını belirtti. Devlet Hastanesi'nde yoğunluklar yaşandığı için sağlık ocağını tercih ettiklerini söyleyen Kaya, "Doktor izine ayrılıyorsa yerine doktor görevlendirilmesi gerekiyordu. Oysa 3 günden beridir doktor bulamıyoruz. Yoğunluklar nedeniyle Devlet Hastanesi'nde de tedavi olamıyoruz. Yetkililerin sağlık ocağına doktor verilmesini istiyoruz" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu ise, görevli doktorun 10 günlük izine gittiğini belirterek, ilde doktor sıkıntısı yaşandığı için sağlık ocağına yeni bir doktorun geçici olarak görevlendirilmesi için çalışma içersinde olduklarını söyledi.

İHA
sağlık
ocağı
doktorsuz
kaldı
Yorum (1)
dr mehmet yaşar
sizi heo pkumaya gayret ediyorum ancak bir çok konuda tespitleriniz isabetli degil.yargıtay ictihatları sürekli sizle çelişiyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir