Medimagazin logo

Kapıdağ Devlet Hastanesi 'ne ek bina

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Kapıdağ Devlet Hastanesi'nde 18 oda ve 30 yataklı ek bina hizmete girdi. <br />Kapıdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ethem Karpuz, yeni hizmete giren hastane binasının geçtiğimiz aylarda vefat eden AK Parti Bandırma eski İlçe Başkanı İsmail Çolak tarafından yaptırıldığını ve vefa borcu olarak yeni hastane binasına hayırsever işadamı Çolak'ın isminin verildiğini söyledi
Kapıdağ Devlet Hastanesi 'ne ek bina
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Kapıdağ Devlet Hastanesi'nde 18 oda ve 30 yataklı ek bina hizmete girdi.
Kapıdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ethem Karpuz, yeni hizmete giren hastane binasının geçtiğimiz aylarda vefat eden AK Parti Bandırma eski İlçe Başkanı İsmail Çolak tarafından yaptırıldığını ve vefa borcu olarak yeni hastane binasına hayırsever işadamı Çolak'ın isminin verildiğini söyledi.

500 metrekare kapalı alana sahip yeni binada 18 oda bulunduğunu belirten Başhekim Karpuz, inşaatın toplam 400 milyara mal olduğunu ve tamamını İsmail Çolak'ın karşıladığını ifade etti.


Kapıdağ Devlet Hastanesi'nin yeni hizmete giren ek binayla birlikte çok daha iyi hizmet verebilecek duruma geldiğini belirten Karpuz, "Yeni binadaki odaların çok yataklı koğuş sistemi yerine ikişer kişilik banyolu tuvaletli 15 metrekare olarak yapıldı. Eski binamızdaki odaların da yatak sayısını düşürerek az yataklı odalar haline getiriyoruz. Yeni binadaki odalarda rahat ortamda tedavi imkanı sağlanacak. Bandırma'dan olduğu kadar Gönen, Erdek, Manyas, Marmara Adası gibi çevre ilçelerden gelen hastalara da sağlık hizmeti veren hastanemiz yeni binayla birlikte rahat bir nefes aldı" dedi.
İHA
kapıdağ
devlet
hastanesi
'ne
ek
bina
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir