Medimagazin logo

Hastanede kuş gribi servisi kuruldu

Erzurum'da meydana gelebilecek kuş gribi vakaları için Numune Hastanesi'nde yeni bir servis oluşturuldu.
Hastanede kuş gribi servisi kuruldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Erzurum'da meydana gelebilecek kuş gribi vakaları için Numune Hastanesi'nde yeni bir servis oluşturuldu.


Erzurum ve çevre illerde kuş gribi alarmının artması üzerine harekete geçen Numune Hastanesi yetkilileri, intaniye servisini donatarak, gelebilecek kuş gribi hastaları için ayırdı. Hastane Başhekimi Uzman Dr. Selçuk Bozhalil, gelebilecek hastaların ayrılan bu ünitede tedavi göreceklerini ifade etti.

Başhekim Bozhalil, "Bölgemizde kuş gribi vakaları artıyor. Her gelen hastaya artık kuş gribi şüphesiyle bakar hale geldik. Tedbir amacıyla yeni üniteyi oluşturduk. Kuş gribi vakası görülebilecek hastalara bu ünitede bakacağız. Bugün bir de seminer düzenledik. Doktorlarımıza kuş gribi semineri vererek, bilgilerini tazeledik" dedi.
İHA
hastanede
kuş
gribi
servisi
kuruldu
Yorum (2)
meral çetin
Şubat 2011 den sonra ben kendimi akademeisyen olarak hissetmemeye başladım.Puan toplayıp para toplamak ticaretin alasıdır.Sayın Bakanımızın yaptığı açıklama ile bu durum çelişmektedir.Tabii ki biz tüccar değiliz siz de.Bakın daha önce de önerdim.Almanyada olduğu gibi verin muayemehane açma hakkı SGK ile anlaşmasını yapsın hekimler.Hem eleman çalıştırır işsizliğe katkı verir hem düzgün vergi öder.Alan memnun satan.
0
Cevapla
ahmet tevfik ozan
İFTİRA Gökyüzünün yapraklara kondurduğu Buseden arta kalmıştı, o yaş.. Onlar “çiğ düşmüş!..” dediler! ahmet tevfik ozan
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir