Medimagazin logo

Doktora silahlı, kar maskeli gasp

Bursa'da bir doktorun muayenehanesine giren silahlı 2 gaspçı, doktorun ve babasının ellerini ayaklarını bağlayarak 4 milyar lira parasını gasp etti
Doktora silahlı, kar maskeli gasp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bursa'da bir doktorun muayenehanesine giren silahlı 2 gaspçı, doktorun ve babasının ellerini ayaklarını bağlayarak 4 milyar lira parasını gasp etti.


Edinilen bilgiye göre, olay dün gece 23.00 sıralarında Altıparmak Mahallesi Petek Apartmanı'nda meydana geldi. Kardiyolog uzmanı Uğur T. (35), babası Yusuf T. ile birlikte muayenehanesinde oturduğu sırada kapı çaldı. B


aba Yusuf T. kapıyı açtığında, kar maskeli ve silahlı 2 kişi tarafından etkisiz hale getirilerek yere yatırıldı. Sesleri duyarak dışarı çıkan uzman doktor, babasının yerde yattığını görünce müdahale etmek istedi. Ancak silahlı gaspçılar, Uğur T.'yi de etkisiz hale getirerek yere yatırdı.

Gaspçılar baba ve doktorun ellerini, ayaklarını bağlayarak ceplerindeki 4 milyar lirayı ve kredi kartlarını çaldı. Sürünerek mutfağa gitmeyi başaran baba Yusuf T, eline aldığı bıçakla ipleri çözerek hemen polisi aradı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

İHA
doktora
silahlı
kar
maskeli
gasp
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir