Medimagazin logo

Pediatri profesörü işporta tezgahı açtı

Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hale Ören, maddi durumları kötü olan öğrencilerin eğitimlerine destek vermek için işportacılık yapıyor
Pediatri profesörü işporta tezgahı açtı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hale Ören, maddi durumları kötü olan öğrencilerin eğitimlerine destek vermek için işportacılık yapıyor.

Aynı zamanda Çocuk Sağlığını Koruma Vakfı Başkanlık görevini de yürüten Prof. Dr. Hale Ören'in, muhtaç öğrencileri için hastanenin bahçesine açtığı sergide satış yapması, veli ve öğretim üyelerinin takdirini topluyor.

Prof. Ören, hayatını adadığı çocuklar için her şeyi yapabileceğini söyledi.

GÖRENLER ŞAŞIRIYOR

Hastane bahçesinde açtığı sergide 1 ila 3 YTL arasında sattığı kıyafetlerden elde edilen gelirin öğrencilerin ihtiyaçları için kullanıldığını belirten Prof. Dr. Hale Ören, şunları söyedi:
'Üniversitede görevli diğer profesörlerle birlikte öğle saatinde işporta malları satıyoruz. Sergide yüzlerce parça giysiyi satışa sunuyoruz. Bazen sohbet ettiğimiz bayan müşterilerimiz, benim profesör olduğumu öğrenince şaşkınlık içinde kalıyor. Onların şaşırmasını da normal karşılıyorum. Ben tüm yaşantımı çocuklar ve onların sağlıklı olmalarına adadım. Onların topluma faydalı birer fert olabilmeleri için elimden gelen ne varsa yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.'

Akşam
pediatri
profesörü
işporta
tezgahı
açtı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir