Medimagazin logo

Bakan Akdağ Düzce'de

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Malatya'da yaşanan ishal salgınında korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Akdağ, gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, şu ana kadar ölümcül bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti
Bakan Akdağ Düzce'de
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Malatya'da yaşanan ishal salgınında korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Akdağ, gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, şu ana kadar ölümcül bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, inceleme yapmak üzere geldiği "Aile Hekimliği"nde pilot il seçilen Düzce'de ilk olarak Vali Halil Nimetoğlu'nu ziyaret etti.

Burada, Malatya'da yaşanan ishal salgını ile ilgili açıklamada bulunan Bakan Akdağ, olayın kontrol altına alındığını söyledi. Endişeye gerek olmadığını ifade eden Akdağ, "Malatya Valisi ve görevliler ile görüştüm. Şu an endişeye gerek yok. Sağlık kuruluşlarına 3 bine yakın kişi ishal nedeniyle başvuruda bulunmuş. Ancak sorun tüm il genelinde değil, belirli bölgelerde. Olay kontrolümüz altında. Sebeplerini araştırıyoruz. Sebebi bugün, yarın belli olur. Şu ana kadar da ölümcül bir durum söz konusu değil" dedi.

İHA
bakan
akdağ
düzce'de
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir