Medimagazin logo

Bayburt Sağlık Müdürlüğü ISO 9000 belgesi aldı

Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, "Sağlığın bir hak olarak tanınıp, güvence altına alındığı İnsan Hakları Evrensel bildirisi, anayasamız ve yürürlükteki mevzuatlar uyarınca Bayburt Sağlık İl Müdürlüğü olarak kalite politikamızın tescili niteliği taşımaktadır"
Bayburt Sağlık Müdürlüğü ISO 9000 belgesi aldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Konuyla ilgili açıklama yapan Bayburt Sağlık İl Müdürü Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, "Sağlığın bir hak olarak tanınıp, güvence altına alındığı İnsan Hakları Evrensel bildirisi, anayasamız ve yürürlükteki mevzuatlar uyarınca Bayburt Sağlık İl Müdürlüğü olarak kalite politikamızın tescili niteliği taşımaktadır. Bayburt Sağlık Müdürlüğü'nün vizyonu ise Bayburt ilinde topluma ulaşılabilir ve sürekli sağlık hizmeti sunumunu sağlamak, sağlık alanında köklü değişiklikleri gerçekleştirerek ülke kalkınmasında üzerine düşeni yapmak, kaliteli toplumun değer yargılarına saygılı ve kanunlara uygun şekilde sunmak, sağlık hizmeti yönetimi konusunda ülkemize örnek model olmaktır. Misyonumuz ise üst yönetimin sorumluluğunda sağlık hizmetleri sunumunun ulaşılabilir, kaliteli ve sürekli hale gelmesi için sürekli iyileştirmeyi hedefleyen, çalışanın ve toplumsal memnuniyetin sağlandığı ortamları oluşturmaktır" dedi.

Başhekim Karaoğlu, belgenin kuruma ve Bayburt'a hayırlı olmasını diledi.


İHA
bayburt
sağlık
müdürlüğü
iso
9000
belgesi
aldı
Yorum (4)
aydin sinal
Sayin Prof. Haldun Güner ,ayni yil ayni fakülteden mezunuz.bizden önceki,bizim nesil,bizden sonraki neslide gördük görüyoruz,Hekimler hicbir zaman birlik,beraberlik icinde hareket edemezler.Cünki Türkiyede yetistigi ortamda onlara"sen üstünsün,sen zekisin,sen digerlerinden farklisin "diye EGO su sisirilir,diger mesleklerdeki gibi toplu degil bireysel olarak düsünür,hareket ederler.Hele birde buna akademik kariyer eklenmise kimsenin yönlendirmesi altina giremezler.Gelmis gecmis siyasi iktidarlar bunu bildikleri icin Türkiyede hekimler birligini ciddiye almazlar,aralarindan belli sivrilmis kisileri secerler onlari istekleri dogrultusunda yönlendirirler.Misal:Ihtilalin bakani,mecburi hizmetin mimari;prof.general,Necmi Ayanoglu,YÖK ün babasi Prof.Ihsan Dogramaci.gibi. Bir mesel:oduncu agaci kesiyor,agac agliyor,oduncu sormus"cokmu aciyor?",agac cevap vermis"acimiyor ama su baltanin sapi benim dalimdi".selamlar,hürmetler
0
Cevapla
Mücahit Altuntaş
Teşekkürler hocam kendimizle yüzleşme , arkasından gelebilecek hesap sorma kültürünü edinirsek birşeyler olabilir.Yok dejenere olmak , ahlaksızlık tam gaz gidecektir.Yazınız bu anlamda güzeldir. Sorulacak çok hesap ve ahlaksızlık vardır.Kendimizle yüzleşmeyle başlayalım. Kendi yanlışlarımızı görebilirsek başkalarının yanlışlarını konuşmaya hakkımız olabilir.
0
Cevapla
B.K.
Madem böyle demek istiyordunuz, ilk yazınızda bu şekilde bir üslup kullansaydınız. Sonradan günah çıkarmak zorunda kalmazdınız. Sizin sadece son yazınız değil, hemen hemen her yazınız kinayeli.
0
Cevapla
kazı kazancı
siz yazı yazmayın,kitap çevirilerine editörlük yapın bence,hekimlik o bir sanat...,sanatçı olmak ayrı bir olgu..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir