Medimagazin logo

Adana'da sağlık ocağı açılışı

Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan sağlık ocağı, Vali Cahit Kıraç'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı
Adana'da sağlık ocağı açılışı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan sağlık ocağı, Vali Cahit Kıraç'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.


Törende konuşan Sağlık Müdürü Dr. Çağlar Çatak, 2 doktor, 1 ebe ve 1 hizmetlinin görev yapacağı sağlık ocağında 2 poliklinikte acil müdahale ve laboratuar destekli hizmet sunulacağını belirterek, sağlık ocaklarının temel sağlık hizmetinin temelini oluşturduğunu belirtti.


Vali Cahit Kıraç ise konuşmasında, işadamlarına çağrıda bulunarak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki boş alanlara bir an önce tesis yapmalarını istedi. Yeni fabrikaların kurulmasıyla Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 bin kişiye daha iş olanağı sağlanabileceğini belirten Kıraç, "Sağlık müdürlüğümüz vatandaşın ayağına hizmeti götürüyor. Bizler bu hizmeti vatandaşa sunmaktan mutlu oluyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde irili ufaklı 226 işyeri bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesi'ne her gün 3 bin araç giriş çıkışı oluyor. 15 bin nüfus barındırıyor" dedi.


Açılışı yapılan Sağlık Ocağı'nı gezen Vali Cahit Kıraç, Organize Sanayi Bölgesi'nde 112 acil ilkyardım ekibinin de görev almasının son derece önemli olduğunu, E-400'ün de buradan geçmesinin sağlığa olan ihtiyacı artırdığını sözlerine ekledi.


Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Sağlık Ocağı açılışına Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, Organize Sanayi Müdürü Vedat Kahyalar, işadamları ve davetliler katıldı.


İHA
adana'da
sağlık
ocağı
açılışı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir