Medimagazin logo

Tüp bebek uzmanları Antalya'da buluşuyor

Özel Antalya Tüp Bebek Merkezi tarafından düzenlenen "Yardımcı Üreme Tekniklerinde Uterus" konulu uluslararası sempozyumun 13-16 Nisan 2006 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi
Tüp bebek uzmanları Antalya'da buluşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Özel Antalya Tüp Bebek Merkezi tarafından düzenlenen "Yardımcı Üreme Tekniklerinde Uterus" konulu uluslararası sempozyumun 13-16 Nisan 2006 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.


"Yardımcı Üreme Tekniklerinde Uterus" konulu uluslararası sempozyum ve "Histeroskopi, Ultrasonografi" kursu, 13-16 Nisan 2006 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek.


Sempozyumun özellikle "uterus" üzerinde yoğunlaşması, genel kadın doğum ve üreme güçlüğü kongrelerinden farklı bir özelliği oluştururken, uluslararası bir etkinlik olması da Türk infertilite camiasına artı bir değer katarak uluslararası platformda Türk tıp camiasının prestijini daha da pekiştirecek.


Özel Antalya Tüp Bebek Merkezi ile Dünya Üreme Tıbbı Birliği'nin ortaklaşa düzenleyeceği sempozyuma uluslararası ve ulusal infertilite camiasından yaklaşık 400 uzman katılacak. Histeroskopi ve ultrasonografi kurslarının yanı sıra rahim nakli (uterus transplantasyonu) ve taşıyıcı annelik gibi konuların da ele alınacğı sempozyumun yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


İHA
tüp
bebek
uzmanları
antalya'da
buluşuyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir