Medimagazin logo

Bingöl'e 4 sağlık ocağı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, Sağlık Bakanlığı tarafından 2006 yılı bütçe yatırım teklifine alınan 20 sağlık ocağından 4'ünün Bingöl'de yapılacağını bildirildi
Bingöl'e 4 sağlık ocağı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, Sağlık Bakanlığı tarafından 2006 yılı bütçe yatırım teklifine alınan 20 sağlık ocağından 4'ünün Bingöl'de yapılacağını bildirildi.


AK Parti İl Başkanı Coşkun, merkez Uydukent Mahallesi ile Çavuşlar Köyü, Karlıova ilçe merkezi ve Solhan İlçesi Arakonak Beldesi'ne yeni sağlık ocaklarının yapımının kesinleştiğini söyledi. Buralarda sağlık ocağı inşa edilmesi için uzun süreden beri çalışmalar yapıldığını, planlanan yerlerde bu hizmetin önem arz ettiğini anlatan Yusuf Coşkun, "Bu ihtiyacın karşılanması için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz oldu. Milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın ve Sağlık Bakanlığı'ndaki bürokratlarımızın çabalarıyla 2006 yılı bütçesine konulan toplam 20 sağlık ocağından 4'ünü Bingöl'e almış olduk. Bu önemli bir başarıdır ve sağlık ocakları için 2006 yılında çalışmalar başlayacaktır" dedi.

İHA
bingöl'e
4
sağlık
ocağı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir