Medimagazin logo

Kongreden dönen iki doçent tırın altında kalarak can verdi

Zonguldak'ta düzenlenen bir bilimsel kongreye katılan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Selahattin Murat Rezaki ile Doç. Dr. Günfer Ayşe Gürer, Bolu-Mengen karayolunda meydana gelen kazada öldüler
Kongreden dönen iki doçent tırın altında kalarak can verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak'ta düzenlenen bir bilimsel kongreye katılan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Selahattin Murat Rezaki ile Doç. Dr. Günfer Ayşe Gürer, Bolu-Mengen karayolunda meydana gelen kazada öldüler.


İki öğretim üyesinin yaşamını yitirdiği otomobili kullananan ve TIR'ın altında kalan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli psikiyatr Hatice Özdemir yaralandı.


Eskiçağ mevkiinde dün meydana gelen kazada Mengen yönüne giden Hasan Yılmaz yönetimindeki kamyonet, arka tekerliği fırlayınca sağ şeritte durdu. Bu sırada aynı yönde giden Ayhan Altan'ın kullandığı kamyon, kamyonete çarpmamak için ani fren yaparak yavaşladı.

Arkadan gelen Sedat Saydam yönetimindeki TIR ise önce kamyona çarptı. Kontrolden çıkan TIR, karşı yönden gelen Özdemir'in kullandığı otomobili altına alarak sürükledi.

Kongreden dönüyorlardı
Kazada, araç içinde bulunan ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenen '5'inci Sinir Bilimleri Kongresi'nden dönen Doç. Dr. Murat Rezaki ile Doç. Dr. Ayşe Gürer hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan Özdemir de, hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan sürücüler gözaltına alındı.

Milliyet
kongreden
dönen
iki
doçent
tırın
altında
kalarak
can
verdi
Yorum (1)
Ziya Akcetin
Hocam, daha güzel anlatamazdiniz dünyaya bakis acinizin darligini! Ahlaksiz caniler cezalarini hapishaneye girerek cekecekler ve devlet onlari kader mahkumlarindan koruyacak, bu kadar! Nasil olur da bu iki yolun disinda bir yol yokmus gibi yaklasiyorsunuz bu ilkel cezaya? Ya kimse gercekten yorum yazmadi, ya da editörler gelen yorumlari yayinlamadilar. Bu yaklasimiza hic bir hekim ses cikarmamis olamaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir