Medimagazin logo

İzmir'de hastane yangını

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Türkan Özilhan Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nin zemin katında bulunan santral odasında çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu
İzmir'de hastane yangını
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Türkan Özilhan Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nin zemin katında bulunan santral odasında çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, Bornova'daki Türkan Özilhan Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nin zemin katındaki santral odasında dün gece saat 01.20 sıralarında yangın çıktı. Santral odasında bulunan elektrik sobasının açık unutulması üzerine çıkan yangını fark eden görevliler, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar alevlere yangın söndürme tüpleriyle müdahale eden görevliler yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu oluşan yoğun duman servislerde yatan hastaların paniğe kapılmasına neden oldu. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Öte yandan geçtiğimiz 2005 yılının Temmuz ayında da aynı hastanenin mutfağında yanar halde bulunan ocak üzerinde unutulan yağın alev alması sonucu yangın çıkmıştı.


İHA
i̇zmir'de
hastane
yangını
Yorum (1)
hasan efe
sn haldun hocam, yazmış olduğun bu güzel yazı için teşekkür ederim. Ama malesef sağlığın performans-ciro, oy kazanma aracı olduğu sürece bu gibi bilimden sapmış uygulamalarla daha çok karşılacağız ve uğraşmak zorunda kalacağız.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir