Medimagazin logo

Ağrı'da sahte reçete operasyonu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaklaşık bir ay önce düzenlenen sahte reçete operasyonu kapsamında 10 eczane kapatıldı. Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt'ta 1 ay önce düzenlenen sahte reçete operasyonu kapsamında İlçe Sağlık Grup Başkanlığı'nca yapılan incelemeler sonucunda bugün ilçede faaliyet gösteren 10 eczane kapatıldı
Ağrı'da sahte reçete operasyonu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaklaşık bir ay önce düzenlenen sahte reçete operasyonu kapsamında 10 eczane kapatıldı. Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt'ta 1 ay önce düzenlenen sahte reçete operasyonu kapsamında İlçe Sağlık Grup Başkanlığı'nca yapılan incelemeler sonucunda bugün ilçede faaliyet gösteren 10 eczane kapatıldı.

İlçe Sağlık Grup Başkanı Vihat Avat, güvenlik güçleriyle birlikte kapatılma kararı alınan eczanelerin faaliyetinin durdurulması için eczaneleri gezdi.

Avat, gazetecilere yaptığı açıklamada, eczanelerin sahte reçete düzenlemesi ve eczane sahiplerinin iş yerlerinde durmaması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını kaydetti.

Bu karar doğrultusunda 10 eczanenin kapatılmasının kararlaştırıldığını dile getiren Avat, bu sayıyla birlikte toplam 13 eczanenin kapatıldığını ve şu an için 5 eczanenin hizmet verebildiğini bildirdi.


Hürriyet
ağrı'da
sahte
reçete
operasyonu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir