Medimagazin logo

"E-Kızılay dönemi" başladı

Türk Kızılay'ı, mevcut kaynaklarını en etkin şekilde kullanabilmek ve karar alma sürecini hızlandırarak ihtiyaç sahiplerinin ızdıraplarını en kısa sürede dindirebilmek için "Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Projesi" başlattı
"E-Kızılay dönemi" başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Türk Kızılay'ı, mevcut kaynaklarını en etkin şekilde kullanabilmek ve karar alma sürecini hızlandırarak ihtiyaç sahiplerinin ızdıraplarını en kısa sürede dindirebilmek için "Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Projesi" başlattı.


Ulusal ve uluslararası alanda afet yönetim hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık hizmetleri, gençlik ve gönüllülük hizmetleri, kan hizmetleriyle insani yardım gibi hizmetleri bulunan Türk Kızılay'ı mevcut kaynaklarını en etkin şekilde kullanabilmek, karar alma sürecini hızlandırarak ihtiyaç sahiplerinin ıstıraplarını en kısa sürede dindirebilmek için ERP Projesi'ni başlattı.


Konuya ilişkin İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kurumsal Kaynak Planlama Projesi ile yapılan bağışların web sayfalarından nerede ve nasıl kullanılabileceğinin görülebileceğini söyledi. Projeyle daha şeffaf bir Kızılay hedeflendiğinin altını çizen Küçükali, "Hesap soran ve hesap veren bir Kızılay dönemi başladı. 7 aydır çalışma içerisindeyiz ve yazılım firmaları da faaliyete geçti. Proje için 36 aylık bir zaman periyodu oluşturduk. Bu projeyle Kızılay hakkında her şey kolaylıkla öğrenilebilecek. Türk Kızılay'ının ERP Projesi'nde, Genel Merkez, müesseseler iştirak ve şubelerinde finansal Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Muhasebe, Lojistik Yönetimi, Satış Yönetimi, Bütçe Oluşturma ve Kontrol Yönetimi, Üretim Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Satış Sonrası Hizmet Yönetimi, Tesis Bakım Yönetimi gibi ana başlıklarda bütünleştirici çalışmalar yapılacak. Projenin en önemli özelliği de Türk Kızılayı'nın bilgi sistemlerini halka açarak yapılan bir bağışın ne zaman nerede, nasıl değerlendirildiğinin sistem sayesinde öğrenilebilecek olmasıdır" dedi.

İHA
"e-kızılay
dönemi"
başladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir