Medimagazin logo

Doktor Objektif Fotograf Yarışması sonuçlandı

Nobel İlaç , Fotografevi ve Epson sponsorluğunda, Fotoğraf Federasyonu’nca desteklenen “Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı
Doktor Objektif Fotograf Yarışması sonuçlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Nobel İlaç , Fotografevi ve Epson sponsorluğunda, Fotoğraf Federasyonu’nca desteklenen “Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı.

22.02.2005 tarihinde, Ara GÜLER, İzzet KERİBAR, Erdal YAZICI, Haluk ÇOBANOĞLU ve Oktay ÇOLAK’tan oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucu büyük ödülü Eyüp Devlet Hastanesi ’nden jinekoloji uzmanı Dr.Nesrin Akçe, mansiyon ödüllerini ise sırasıyla Ümraniye Erdem Hastanesi'nden Aziz Çataltepe, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Göğüs Hast. Uzmanı K.Selim Dönmez ve Anamur Sağlık Grup Başkanlığı'ndan Dr.Erdal Kınacı kazandı.

Büyük Ödül: Nesrin Akça, Jinekoloji Uzmanı -Eyüp Devlet Hastanesi-İstanbul

Nesrin Akca



Mansiyon: Aziz Çataltepe, Ortopedi Uzmanı-Ümraniye Erdem Hastanesi-İstanbul

Aziz Çataltepe



Mansiyon: K. Selim Dönmez, Göğüs Hastalıkları Uzmanı- Emniyet Genel Müdürlüğü-Ankara

Selim Dönmez



Mansiyon: Erdal Kınacı, Pratisyen Hekim - Sağlık Grup Başkanlığı, Anamur - Mersin

Erdal Kınacı



Ara Güler Özel Ödülü: Emrah Sınmaz, Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı- Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi - Bursa

Emrah Sınmaz



İzzet Keribar Özel Ödülü: A. Özkan Arıkantürk, Diş Hekimi - Serbest, Burhaniye- Balıkesir

Özkan Arıkantürk

doktor
objektif
fotograf
yarışması
sonuçlandı
Yorum (7)
aydin sinal
yil 1972 Ankara stajyerim,bardacik sokakta sobali bir evde otururuz,subat sömestre tatilinde görülmemis soguk var.evde soba yakacagimiza o zamanlar saracoglu evleri oldugu devlet mahallesindeki milli kütüphaneye gideyim orada calisayim dedim.Gittim.Kapidaki görevliye durumu anlatim,oda benim kütüphaneye giremeyecegimi sadece ilmi bir arastirma yapanlarin burada calisabilecegini söyledi,ama yinde müdire hanimla bir görüsmemi önerdi.gittim müdüre hanima durumu anlatim,oda aynisini söyleyince ben dayanamadim"memlekin yarisi okur-yazar degil,diger yarisida okudugunu anlamaz,anlasa yazamaz,bu durumda ben kütüphaneye geliyorum siz beni almiyorsunuz,normalde beni evden taksi ile aldiracaksiniz,bakin kütüphanede tek bir kisi bile yok,eger benim yerim lazim olursa ben kalkardim" dedim,beni kovdu. Sonralari hangi sehre gidersem gideyim Buanesairesten,newyorka,londradan parise bütün milli kütüphanelerini ziyaret ederim hepside beni iceri alirlar,her imkanlarindan bir yabanci turist olarak da faydalanilir. iste Türkiye,iste bati neden cahil kaldik?
0
Cevapla
hasan
Milli kütüphaneye gitmeye çekinirdik. İçeri alınmayız diye çekinirdik,yurtlarda anarşi olduğundan belki orada rahat çalışırım diye düşünmüştüm ama olmadı. Ama şimdi durumun değişmesini memnuniyetle öğrendim. İnşaallah Ankaraya yolum düşünce uğrayacağım.
0
Cevapla
GÜL ÖZEN
Ben 1982 yıllarında Milli Kütüphaneye gidip ders çalışıyordum.Sadece Giriş kartımız vardı.Bize öyle büyük büyük laflar eden olmadı.Kitap alırdım.Anatomi atlası alırdım.10 Yıl sonrası böyleydi.Her zaman çok iyi hizmet aldığımı düşünmüşümdür.
0
Cevapla
Ahmet Rasim Küçükusta
Sayın Prof. Dr. Haldun Güven, Sizin de üyesi olduğunuzu sandığım TJOD, HPV aşısıyla ilgili sorularıma cevap vermiyor veya cevap veremiyor. *** "Ülkemizin alanında “en büyük bilimsel derneği” olduğunu sandığım TJOD’ un aşılama konusunda fikrinin olmaması ve kararını WHO’ ya bırakmış olması kusura bakmasınlar ama “ayıptır”. TJOD’ un işi WHO’ nun tavsiyelerini Türkçe’ ye çevirmekten mi ibarettir, bilimsel bir derneğin kendi fikri olmaz mı? Anlayamadım ve üzüldüm." *** "TJOD’ un, prospektüsünde “karsinojenite ve genotoksisite potansiyeli değerlendirilmemiştir” yazan HPV aşılarını kahramanca savunması”, bunların nasıl hazırlandığı konusunda yeterli bilgiye sahibi olmadığını gösteriyor. Genotoksisite, mutagenez ve karsinojenik etkileri olabileceği iddialarının doğru olmadığı gösterilene kadar HPV aşılarının uygulanması derhal durdurulmalıdır." *** "TJOD’ un cevabından HPV aşısının yan etki bakımından âdeta steril serum fizyolojikten farklı olmadığı intibaı alınıyor ama bağımsız araştırmalar aşının ölüm dâhil çok ciddi yan etkileri olduğunu gösteriyor. Oysa 9 yaşında sapasağlam kızlara 100 binde 4 ihtimalle karşılaşacakları kansere karşı yapılacak aşının %100 güvenilir olması şarttır." *** Sorularıma aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://ahmetrasimkucukusta.com/kategoriler/yazilar/tip-yazilari/rahim-agzi-kanseri-asisi/
0
Cevapla
Necmettin Atalay
Ülkemizdekaçkütüphane var. Kütüphaneye giden kişi sayısıbiliniyor mu?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir