Medimagazin logo

Veteriner hekimler geçim derdinde

Veteriner hekimler, özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için çocuklarıyla beraber eylem yaptı
Veteriner hekimler geçim derdinde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Veteriner hekimler, özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için çocuklarıyla beraber eylem yaptı.

Sıhhiye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda toplanan Türk Veteriner Hekimler Birliği üyeleri, 'Kuş gribine şarbona yenilmedik, geçim sıkıntısına yenildik', 'Elemansız, parasız, salgın hastalıklarla mücadele olmaz', 'Bizi sarıkızdan sorun' yazılı pankart ve dövizler taşıdı.

Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Mustafa Altuntaş, "Eğer veteriner hekimler bu kadar konuşuyorlarsa dikkate almak lazım. Veterinerler meydana indiyse başka hiçbir şey söylemeye gerek yoktur" diye konuştu. Çeşitli illerden gelen veterinerler, daha sonra Anıtkabir'e gitti.

Radikal
veteriner
hekimler
geçim
derdinde
Yorum (1)
Akin savci
Yazılanlara katılmakla beraber bir ekleme yapmak istedi.k KIRK sene üstünde görev yaptim.Ne bir siddet ne hakaret işittik.Buna çalıştığım devre tumhekimleri dahildir.Dikkatinizi çekerim siddet son 20 yılda başladı ve arttı.Bu konuda eski yunan filozoflarindan bu güne kadar çalışma. Yapanların teorisi şöyle..Toplumlarda siyasi,sosyal,moral ve ahlaki çöküntü başlayınca bunun ilk alameti siddet olaylarının artmasi ve bu sarmalin önce insanların en çok hizmet aldığı ve guvences olmayan kurumlarda başlaması..Tıpkı saglikta ve kadınlara çocuklara yönelik siddet ve istismar larda olduğu gibi.Önlem alınmadığı takdirde diğer kurum ve cemiyetlerde yayılması mukadderdir...pompeinin son gunleri
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir