Medimagazin logo

Hastanede cinayet

Balıkesir'de hastanede yatan bir kadın, hasta yatağında kurşun yağmuruna tutuldu. Olayla ilgili gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen maktulenin erkek kardeşinin, ifade vermek istemediği ancak, cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi
Hastanede cinayet
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Balıkesir'de hastanede yatan bir kadın, hasta yatağında kurşun yağmuruna tutuldu. Olayla ilgili gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen maktulenin erkek kardeşinin, ifade vermek istemediği ancak, cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre olay, bu akşam saat 19.30 sıralarında Atatürk Devlet Hastanesi'nin ikinci katındaki Beyin Cerrahi Servisi'nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte Yıldız Mahallesi'ndeki DSİ Lojmanları'nda ikamet eden Hülya Y. (36), dün evlerinin balkonundan düşerek yaralandı.

Hemen hastaneye kaldırılan genç kadın, tedavi altına alındı. İddiaya göre, bir yakınının refakat ettiği Hülya Yanbolluoğlu, 200 numaralı odadaki yatağında yattığı sırada yanına gelen erkek kardeşi H.Y. (28) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Hasta yatağındaki ablasına 9 el ateş ettikten sonra silahını bırakarak olay yerinden kaçtığı bildirilen zanlı, hastanenin acil çıkışında hastane polisi tarafından yakalandı. Olayın bildirilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

Bu arada, silah seslerinin yankılandığı hastanede, vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Cinayetin işlendiği hasta koğuşunda yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

Ameliyathanedeki müdahale sırasında kadının vücudunun değişik bölgelerinde 9 adet kurşun deliği tespit edilirken, maktulenin vücudunun üzerinde vücuda saplanmamış halde bulunan 1 adet mermi çekirdeği, sağlık ekipleri tarafından polise teslim edildi.


Bir süre hastanedeki polis noktasında gözetim altında tutulan, daha sonra ise emniyete götürülen H.Y'nin, ablası Hülya'yı aralarındaki ailevi meseleler yüzünden öldürdüğünü itiraf ettiğini söylediği bildirildi. Kardeşi ve Hülya'nın daha önce de aralarında tartıştıkları, genç kadının evlerinin balkonundan atlamak isterken düşerek yaralandığı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirlendi. Yapılan araştırmalarda Hülya Y.'nin bir süre öncesine kadar Bakkallar ve Bayiler Odası'na ait Balbak A.Ş. isimli şirkette çalıştığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, olayın töre cinayeti olmadığını, zanlının agresif yapılı olduğunu, ablasının bazı hareketlerini beğenmediği için kısa bir süre önce de tartıştıklarını bilgisine ulaştıkları kaydedildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra cinayetin gerçekleştiği hasta koğuşu savcının talimatıyla mühürlendi. Bu arada maktulenin hastane kayıtlarında intihara teşebbüs, polis kayıtlarında ise yüksekten düşme neticesi yaralanma sebebiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Cinayetle ilgili başlatılan savcılık tahkikatı devam ediyor.


İHA
hastanede
cinayet
Yorum (1)
Aysel İmamoğlu
Saygıdeğer Hocam, Hayata bakış açınıza bayıldım. Anlatımınız o kadar güzel ve akıcıki devamı olsaydı keşke diye düşündüm. Kalbinizin tüm güzelliği yüzünüze yansımış. Güven veriyorsunuz insana.Allah size sağlıklı başarılı uzun ömürler versin. Günleriniz hep güzel geçsin. Herşey gönlünüzce olsun Saygılar sunuyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir