Medimagazin logo

Hekimevi Oyuncuları, "Salak Oğlan"ı sahneyeleyecek

Adana İl Sağlık Müdürlüğü, hastane ve sağlık ocaklarında görev yapan doktor, ebe, hemşire, sağlık teknisyeniyle sağlık çalışanlarından oluşan Hekimevi Oyuncuları, "Salak Oğlan" adlı oyunla 9 Aralık'ta perdelerini açıyor
Hekimevi Oyuncuları, "Salak Oğlan"ı sahneyeleyecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana İl Sağlık Müdürlüğü, hastane ve sağlık ocaklarında görev yapan doktor, ebe, hemşire, sağlık teknisyeniyle sağlık çalışanlarından oluşan Hekimevi Oyuncuları, "Salak Oğlan" adlı oyunla 9 Aralık'ta perdelerini açıyor.


İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Çağlar Çatak, sağlık çalışanlarının asli görevlerinin dışında kültür ve sanatta da başarılı çalışmalar yaptıklarını, bu yıl başlatılan tiyatro, bale, drama ve vücut dili kurslarının devam ettiğini söyledi.


Kurslara katılan hekim ve sağlık çalışanlarının Hekimevi bünyesinde bir tiyatro topluluğu oluşturduklarını belirten Çatak, Hekimevi Oyuncuları'nın 9 Aralık tarihinde Salak Oğlan adlı oyunu, Çukurova Devlet Hastanesi konferans salonunda sahneleyeceğini belirtti.


Dr. Hasip Dabakoğlu, Dr. Mustafa Şigan, Psikolojik Danışman Şengül İnan, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı çeşitli hastanelerde görev yapan Serdar Şanlı, Fatma Aydın, Özgür Özsoy, Havva Aksaray, Abuzer Köyyar, Samina İzmir, Fulya Güner, Gökhan Yılmaz, Emel Burduroğlu ve Birten Taş'ın rol aldığı "Salak Oğlan" adlı komedi türündeki oyun, Ömer Bertan uyarlayarak yönetti.

İHA
hekimevi
oyuncuları
"salak
oğlan"ı
sahneyeleyecek
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir