Medimagazin logo

Tıp profesörünün çantasından para çalarken suçüstü yakalandı

Bilecik, Uşak ve Muğla’daki kamu kurumlarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan kişi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’nde görevli bir akademisyenin odasındaki çantadan para çalarken suçüstü yakalandı
Tıp profesörünün çantasından para çalarken suçüstü yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bilecik, Uşak ve Muğla’daki kamu kurumlarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan kişi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi’nde görevli bir akademisyenin odasındaki çantadan para çalarken suçüstü yakalandı.

ESOGÜ Tıp Fakültesi’nde görevli iki akademisyen, odalarındaki çantalarından 200 YTL’nin çalındığını fark edince durumu önce üniversitenin güvenlik görevlilerine, daha sonra polise bildirdiler.

Tıp Fakültesi’nin koridorlarında dolaşan bir kişiden şüphelenen fakülte çalışanları Histoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Aral’ın odasına giren Güven Menteş’i (49) akademisyenin cüzdanından 100 dolar alırken suçüstü yakaladılar. Çalışanlar, Menteş’i olay yerine gelen polis yetkililerine teslim ettiler.

Gözaltına alınan ve üzerinde Sadık Durak adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı bulunan Güven Menteş’in, Bilecik, Uşak ve Muğla’daki kamu kurumlarında çalışan görevlilerin odalarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla arandığı belirlendi.

Menteş, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Milliyet

tıp
profesörünün
çantasından
para
çalarken
suçüstü
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir