Medimagazin logo

Sağlık ordusuna 69 yeni doktor daha katıldı

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi’nden mezun olan 69 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Umuttepe Kampüsü’ndeki mezuniyet törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kampüs ile şehir merkezi arasında 30 metre genişliğinde yol yapacaklarını söyledi
Sağlık ordusuna 69 yeni doktor daha katıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi’nden mezun olan 69 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Umuttepe Kampüsü’ndeki mezuniyet törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kampüs ile şehir merkezi arasında 30 metre genişliğinde yol yapacaklarını söyledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Gökalp, öğrencileri ile aile gibi olduklarını belirterek “1986 yılında öğretime açılan okulumuzdan bugüne kadar 270 mezun verdik. Bu yıl ise sağlık ordusuna 69 doktor kattık. Amacımız, öğrencilerimize Avrupa standartlarında eğitim vermek. Bunun için mücadele ediyoruz.” dedi. Törende okul birincisi Osman Dabakoğlu’na plaketini KOÜ Rektörü Baki Komsuoğlu verdi. Mezunlara hitap eden Rektör Komsuoğlu, Türkiye’nin sağlık sorunlarının büyük olduğunu hatırlatarak, “Bu hizmetleri yaparken önünüze birçok engel çıkacaktır. Ama sizler yılmayacak, bu engelleri aşacaksınız.” dedi. Okul ikincisi Osman Karadeniz’in plaketini veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Türkiye’nin, teknolojide ve ekonomide çok üst düzeylere tırmanan ülkelerle yarışabilmesi için, iyi eğitimli gençlere ihtiyacı olduğunu vurguladı. Mezuniyet gecesi öğrencilerin keplerini havaya atması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.


Zaman
sağlık
ordusuna
69
yeni
doktor
daha
katıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir