Medimagazin logo

TBMM Sağlık Komisyonu Malatya'da

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Özdün ve Komisyon Üyesi Dr. Nevzat Doğan, ishal vakasıyla ilgili olarak inceleme ve araştırma yapmak üzere Malatya'ya geldi
TBMM Sağlık Komisyonu Malatya'da
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Özdün ve Komisyon Üyesi Dr. Nevzat Doğan, ishal vakasıyla ilgili olarak inceleme ve araştırma yapmak üzere Malatya'ya geldi.


TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Özdün ve Komisyon Üyesi Dr. Nevzat Doğan, ishal vakasını araştırmak ve incelemek üzere geldikleri Malatya'da Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Komisyon Başkanı Özdün, "Ziyaretimizin amacı, malumunuz bugünlerde, çok da hoşumuza gitmeyen ishal vakalarından dolayı yapılan çalışmaları, alınan tedbirleri yerinde görmek istedik. Zaten oldukça azalmış vaka sayıları. Biz tedbirlerin neler olduğunu, neler yapıldığını görmeye, başka yapılacak herhangi bir şey var mı diye görüş alışverişinde bulunmaya geldik" dedi.


Bu arada, Malatya'daki okullarda parası olmayıp da kantinlerde hazır su alamayan çocuklara ısıtılarak soğutulmuş su veriliyor.

İHA
tbmm
sağlık
komisyonu
malatya'da
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir