Medimagazin logo

Prof. Dr. Kalaycı cinayeti... 2 kişi tutuklandı

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı’nın öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı
Prof. Dr. Kalaycı cinayeti... 2 kişi tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı’nın öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.


Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinden sonra güvenlik önlemleri altında Fatih Adliyesi’ne sevk edilen Yusuf Cevahir ile Hasan Kokoğlu, savcılıkça sorgulandı.


Cevahir ve Kokoğlu, savcılık sorgularının ardından "kasten adam öldürmek" ve "bu suça iştirak"ten dolayı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.


Savcılık sorgularında haklarındaki suçlamaları reddettikleri öğrenilen Cevahir ve Kokoğlu, Fatih 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi’ne gönderildi.

Cevahir’in avukatı Zekeriya Çetin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müvekkilinin suçsuz olduğunu ve bir komploya kurban gittiğini ileri sürerek, tutuklama kararına itiraz edeceklerini bildirdi.


Milliyet

prof.
dr.
kalaycı
cinayeti...
2
kişi
tutuklandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir