Medimagazin logo

Batman Bölge Hastanesi’ne 4 trilyon ödenek ayrıldı

AK Parti Batman İl Başkanı Muzaffer Bağ, yapımı devam eden Batman Bölge Hastanesi’ne 4 trilyon lira daha ödenek aktarıldığını açıkladı
Batman Bölge Hastanesi’ne 4 trilyon ödenek ayrıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
AK Parti Batman İl Başkanı Muzaffer Bağ, yapımı devam eden Batman Bölge Hastanesi’ne 4 trilyon lira daha ödenek aktarıldığını açıkladı.

Daha önce de hastaneye 8 trilyon lira ödenek aktarıldığını belirten Bağ, hastanenin 2005 yılı sonlarında veya en geç 2006 yılının ilk aylarında hizmete gireceğini ifade etti. Yapımına 1995 yılında başlanan 250 yatak kapasiteli bölge hastanesinde 2002 yılına kadar sadece yüzde 30’luk fiziki gerçekleşme sağlandığına işaret eden Bağ, “Batman’ın en önemli sorunlarının başında işsizlik ve sağlık hizmetleri geliyor. Sağlık kuruluşları ve doktor yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntıların bölge hastanesinin hizmet vermeye başlaması ile asgariye indirileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle hastanenin en kısa zamanda bitirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu yılın sonlarına doğru hastanenin hizmet vermeye başlayacağını ümit ediyoruz.” dedi.

Zaman
batman
bölge
hastanesi&#8217
ne
4
trilyon
ödenek
ayrıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir