Medimagazin logo

Doç. Dr. Hürrem Bodur: Mustafa Cankar, dünyada ilk vaka olabilir...

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Hürrem Bodur, kuş gribi testleri pozitif çıkan Mustafa Cankar'da 3-4 gün içinde klinik belirtiler ortaya çıkmadığı takdirde, dünyada hastalık ortaya çıkmadan virüs taşıyan ilk kişi olacağını söyledi
Doç. Dr. Hürrem Bodur: Mustafa Cankar, dünyada ilk vaka olabilir...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Hürrem Bodur, kuş gribi testleri pozitif çıkan Mustafa Cankar'da 3-4 gün içinde klinik belirtiler ortaya çıkmadığı takdirde, dünyada hastalık ortaya çıkmadan virüs taşıyan ilk kişi olacağını söyledi.

Bodur, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Van'dan Doğubeyazıt'a karayoluyla giderken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerinde bulunan Cankar'ın, klinik ve laboratuvar olarak durumunun iyi olduğunu kaydetti. Bodur, ''Vakamız, muhtemelen virüsü sağlıklı taşıyor. Önümüzdeki 3-4 gün içinde hastalık ortaya çıkmadığı takdirde Cankar, bu durumu sağlıklı olarak atlatmış olacak. Bu da dünyada ilk vaka olacak'' diye konuştu.
Milliyet
doç.
dr.
hürrem
bodur:
mustafa
cankar
dünyada
ilk
vaka
olabilir...
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir