Medimagazin logo

Evlere doktor servisi

Sağlık sistemindeki aksaklıklar ve maddi imkánsızlıkları nedeniyle hastane kapılarında zorluk çeken Balçovalıların imdadına belediye yetişti. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü ve Semtevleri uygulaması kapsamında başlatılan çalışmayla, hasta olup da herhangi bir sağlık güvencesi olmayanlar tek tek belirlenmeye başlandı
Evlere doktor servisi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık sistemindeki aksaklıklar ve maddi imkánsızlıkları nedeniyle hastane kapılarında zorluk çeken Balçovalıların imdadına belediye yetişti. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü ve Semtevleri uygulaması kapsamında başlatılan çalışmayla, hasta olup da herhangi bir sağlık güvencesi olmayanlar tek tek belirlenmeye başlandı.

İzmir’in Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın eşi Fatma Çalkaya’nın da birlikte gittiği sağlık ekibi tarafından evlerinde ziyaret edilenlerin ilk muayeneleri belediye doktoru tarafından yapılıyor. İlaç ücretleri de belediye tarafından karşılanıyor. Hastanede tedavi olması, tahlil yaptırması veya kontrolden geçmesi gerekenler yine belediyenin araçları tarafından evlerinden alınarak tam teşekkülü hastanelere götürülüyor.

Hürriyet
evlere
doktor
servisi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir