Medimagazin logo

Başhekimden hastaneye bağış

Adıyaman'ın Kahta İlçesi Devlet Hastanesi'nin modernize etme çalışmaları kapsamında başlatılan kampanyaya, Hastane Başhekimi Aydın Özkan 5 bin YTL bağışladı
Başhekimden hastaneye bağış
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adıyaman'ın Kahta İlçesi Devlet Hastanesi'nin modernize etme çalışmaları kapsamında başlatılan kampanyaya, Hastane Başhekimi Aydın Özkan 5 bin YTL bağışladı.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Özkan, hastanenin çevre düzeni ve bina içindeki polikliniklerin ahşap kapı ve pencerelerini baştan değiştirip PVC taktırdıklarını belirtti.

Özkan, "Bir aydan bu yana hastanede başlattığımız çok amaçlı restorasyon çalışmalarında boya ve badana giderleri için 5 bin YTL bağışta bulundum. Hastane binasının gereken hizmete cevap verememesi ve Kahtalı vatandaş ve esnafın yoğun istekleriyle başlattığımız yardım kampanyasında başhekim olarak öncülük yapmak istedim. Önce hastanenin çevre düzenini daha sonra hastane acil servisini genişleterek daha fazla hizmet verilmesini sağladık. Eskiden 8 olan poliklinik sayısını 22'ye yükselttik. Hastanemizin yatak sayısı 60'iken 110'a çıkardık. Mevcut uzman doktor sayısını 8'den 11'e çıkardık" diye konuştu.
İHA
başhekimden
hastaneye
bağış
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir