Medimagazin logo

Atatürk ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastaneleri 6 ayda tamamlanacak

Başhekimler ve ilgili daire müdürleriyle bir koordinasyon toplantısı gerçekleştiren İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal, Atatürk ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nde süren inşaatların 6 ay içinde tamamlanacağını söyledi
Atatürk ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastaneleri 6 ayda tamamlanacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Başhekimler ve ilgili daire müdürleriyle bir koordinasyon toplantısı gerçekleştiren İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal, Atatürk ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nde süren inşaatların 6 ay içinde tamamlanacağını söyledi.


Vali Oğuz Kağan Köksal başkanlığında düzenlenen toplantıya, sağlıktan sorumlu Vali Yardımcısı Aydın Alper, İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, Bayındırlık İl Müdürü Ata Erpolat, İl Emniyet Müdürü Halil Tataş, Özel İdare Genel Sekreter Vekili Servet Ecemiş, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaş ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Galip Akhan katıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Köksal, hastanelerde yaşanan sıkıntının inşaatlar sürerken hastanede hizmet verilmesinden kaynaklandığını dile getirdi.

Köksal, her iki hastanede de özel güvenlik ve polis koordinasyonunun sağlanması, asayiş hizmetinin daha iyi yerine getirebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir birim oluşturulacağını açıkladı.


6 ay daha devam edecek inşaatlardan kaynaklanacak sıkıntı nedeniyle vatandaşlardan hoşgörülü davranmasını isteyen Vali Köksal, her iki hastanenin de İzmir dışından pek çok hasta kabul etmesi nedeniyle yaşadığı aşırı yoğunluğa dikkat çekti. Vali Köksal ayrıca, her iki hastane için Özel İdare bütçesinden pay ayrıldığını vurgulayarak, "Türkiye çapında sağlığa en fazla para ayrılan Özel İdare durumundayız" dedi.
Çalışmalar kapsamında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 bin metrekarelik AMATEM ve 4 bin 300 metrekarelik Acil Servis ekleneceğini, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise Çocuk Hastanesi binasında depreme karşı güçlendirme, Acil Servis inşaatı, ameliyathane, yoğun bakım, çamaşırhane, mutfak ve asansörlerin yenilendiğini kaydetti.
Toplantıya katılan İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan ise, bir yıl içinde İzmir'de bulunan tüm hastanelerde farklı bir hizmet anlayışının devreye gireceğini belirtti. Özkan ayrıca, inşaatların tamamlanmasının ardından cihaz alımı ve tefrişat gibi konularda gerekli kaynak için kampanya düzenleyebileceklerini bildirdi.

İHA
atatürk
ve
tepecik
eğitim
ve
araştırma
hastaneleri
6
ayda
tamamlanacak
Yorum (1)
Abdulkaadir ÜNAL
Şuanda bütün kamu personeli sırtlarını herhangi bir siyasi partiye dayanmışlardır.Bunun içidirki bence kamu çalışanlarına da işçilerde oldoğu gibi memurlarda siyasi partilere girme hakkı ve aday olma hakkı tanınmalıdır. herkesimin safı net belirlenmelidir.(kamu işçileri istifa etmediği gibi , memurlarada bu hak tanınmalıdir.) Anayasayı sil baştan yaılmalıdır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir