Medimagazin logo

6 yılda 14 baştabiple çalıştı

Mardin'in Kızıltepe İlçesi Devlet Hastanesi'nde devlet memuru olarak görev yapan ve hastane baştabibi sekreterliği görevinde bulunan Rıdvan Kino, 6 yıllık sekreterlik görevi süresince çalıştığı baştabip sayısıyla dikkat çekiyor
6 yılda 14 baştabiple çalıştı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Mardin'in Kızıltepe İlçesi Devlet Hastanesi'nde devlet memuru olarak görev yapan ve hastane baştabibi sekreterliği görevinde bulunan Rıdvan Kino, 6 yıllık sekreterlik görevi süresince çalıştığı baştabip sayısıyla dikkat çekiyor.

1991 yılında kurulan 70 yatak kapasiteli Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde baştabip sekreterliği görevini sürdürmekte olan Kino, Opr. Dr. Burhan Babaoğlu, Dr. Yusuf Güneş, Opr. Dr. Tamer Atay, Opr. Dr. Erhan Erdeğer, Uzm. Dr. Ömer Pişirici, Uzm. Dr. Ceylani Gökcan, Dr. Metin Aydın, Uzm. Dr. Nezir Özgün, Uzm. Dr. Sabir Azer, Uzm. Dr. Can Bıçakoğlu, Uzm. Dr. Emin Değer, Dr. Cengiz Demir, Opr. Dr. Hasan Bayar, Opr. Dr. Mehmet Buz olmak toplam 14 baştabibin sekreterliğini yaptı. Sekreterliğini yaptığı her tabipten bir şeyler öğrendiğini ifade eden Kino, "Hocalarımızın hepsi de çok iyi niyetli idi. Bazılarıyla çok kısa süreli çalıştım. Her hocanın kendine ait ayrı bir çalışma prensibi vardı. Ben bu hızlı tabip değişikliklerinden tecrübe kazandığıma inanıyorum" dedi.

İHA
6
yılda
14
baştabiple
çalıştı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir